Staples Business Advantage
Teknologi og kontormaskiner

Teknologi- og forretningsløsninger

Find al den teknologi, du skal bruge for at arbejde hurtigere, smartere, nemmere og bedre i den evigt foranderlige moderne verden. Fra én enkelt leverandør, som går lige så meget op i din virksomhed, som du gør.

Mobilt arbejde

Få mere ud af dine medarbejdere, uanset hvor de befinder sig - på det traditionelle kontor, fleksible kontor eller på farten - med teknologiske løsninger og kontormaskiner, der fremmer produktiviteten når som helst og hvor som helst.

Printløsninger

Uanset størrelsen på din virksomhed eller begrænsningerne i dit budget er der en løsning, der passer til dig, fra alsidige alt-i-én-løsninger til prisbevidste inkjetprintere og slidstærke laserprintere.

Teknisk tilbehør

En investering i smarte skrivebordsløsninger, såsom ergonomiske enheder, der er designet ud fra den måde, du arbejder på, og slanke, pladsbesparende LED-skærme og trådløse tastaturer, er en af de nemmeste og mest omkostningseffektive metoder til at øge produktiviteten på kontoret.

Sikkerhed

Dit kontor er et evigt foranderligt landskab, og det er vigtigt at holde sig ajour med de nyeste teknologiske løsninger. Uanset om det er låse til bærbare computere og USB-nøgler til at sikre dine kritiske data med, de rigtige routere og opladere eller de bedste smartphones, kan du få det hele fra én enkelt leverandør med ekspertrådgivning og en uovertruffen service.

Vores katalog

Teknologiløsninger

Se online

Brands, du har tillid til

Hp
Canon
Brother
Esselte
Casio
Stora Enso
Hamelin

Ring til os

Kontakt en af vores medarbejdere for at få en løsning, der er skræddersyet til dine behov.
Har din virksomhed 20 eller mindre medarbejdere? Gå til staples.dk

Let's talk in person DK

Let's talk in person DK
Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form