Logo Lyreco
Skab et kreativt og inspirerende kontor

Løsningen er nobo - Bliv kreativ. Bliv inspireret

En af de vigtigste ting, du skal huske på, når du vælger et whiteboard, er tavlens overflade. Alle malerier ser hvide ud, men har forskellige egenskaber afhængigt af kvaliteten af ​​overfladen.

Nobo glastavler har en hærdet glasoverflade, der er magnetisk og har meget god sletbarhed og ekstremt høj modstandsdygtighed over for blækpletter, penmærker, ridser og buler. De er lette at rengøre og forbliver stilfulde år efter år. Glastavlerne fås i mange forskellige størrelser.

Glastavler

Whiteboadtavla med emaljyta

Ett populärt val för den frekventa användaren är whiteboardtavlan med emaljyta.

Nobo whiteboardtavlor med emaljyta,  behandlas för att vara extremt släta, hårda med hög raderbarhet. Emaljtavlor är extremt resistenta mot spökskrift vid kontinuerligt underhåll och det perfekta valet vid frekvent, daglig användning. Finns i många olika storlekar.

Emaljtavler

Tavler i widescreen -format

Nobo widescreen -formater er populære, da de let kan sammenlignes med størrelsen på smarte fladskærms -tv'er og gør det let at visualisere. Derudover tilbyder de en generøs og bredere skriveflade og passer perfekt ind i konferencelokalet eller andre offentlige miljøer.

Tavler i tommestørrelse

Der er en række forskellige whiteboardpenne at vælge imellem. Whiteboardmarkere er velegnede til mange overflader, herunder glas. Men for at få en bedre og stærkere farve på glasset bruges specielle markere. Nobos bedst sælgende flydende blækpenne har en pumpefunktion til at holde blækket (og dine ideer) flydende, når pennen bruges på hovedet, hvilket ofte er tilfældet. Vores penne med flydende blæk har også et beholdervindue, så du kan se, hvor meget blæk der er tilbage i pennen.

Whiteboardtillbehør

Udvalgte produkter

Glastavle NOBO 57" Standard hvid
Glastavle NOBO memotavle med pennebakke
Whiteboardtavle NOBO Imp Pro emal 120x90
Whiteboardtavle NOBO Imp Pro Emalje 40"
Whiteboardpen NOBO Liq sned Sort 4/PK
Whiteboardtavle NOBO Tilbehør

Brands, du har tillid til

Nobo 2020
Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form