Logo Lyreco
Vores klimaløfte 50/5

Vores klimaløfte 50/5

Halveret indvirkning på miljøet på fem år!
Det er en stor udfordring, men vi har bestemt os for virkelig at spænde buen. Inden for fem år skal vi mindske klimaaftrykket hos vores kunder med 50 procent. Vi skal nå målet sammen med vores kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere gennem mere klimavenlige produkter, mere effektive transporter og flere cirkulære løsninger. Og ikke mindst ved at mindske indvirkningen på miljøet fra vores egen virksomhed. Går vores klimamål hånd i hånd med dit?
Kontakt os, så hjælper vi hinanden med at gøre det til virkelighed!

Produkter

Vi er de første i branchen til at kortlægge hele vores produktsortiments indvirkning på miljøet. Ca. 40 procent af vores salg består allerede af dokumenteret mere miljøvenlige produkter i Easy on the Planet-sortimentet. Nu tager vi det næste skridt og kortlægger, hvilke indvirkninger på miljøet alle vores 45.000 artikler har. Dette er et tiltag, som vi er de første i branchen til at gennemføre.

 

Læs mere 

Mere klimaeffektive transporter

Staples og PostNord samarbejder for mere klimaeffektive transporter. Fra vores lager i Växjö i Sydsverige bliver der hver dag sendt ca. 10.000 pakker ud til kunder rundt omkring i Sverige og Danmark med PostNord. Det indebærer mange transporter og dermed også en betydelig indvirkning på klimaet. Så for ca. et år siden tog Staples initiativ til et nyt samarbejde mellem de to virksomheder.

 

Læs mere 

Cirkularitet

Gamle tekstiler bliver til ny råvare – hos Staples tester vi cirkulære løsninger i samarbejde med Sysav og Human Bridge. I Sverige kasserer man ca. 7,5 kg tøj pr. person hvert år. Indtil nu er det meste af det blevet brændt. Men verdens første automatiske anlæg til sortering i stor skala af indsamlede tekstiler til genbrug forandrer forudsætningerne. Et cirkulært system er inden for rækkevidde, og vi er med til at udvikle det.

 

Læs mere 

Vores egen virksomhed

I løbet af de kommende fem år skal Staples, i samarbejde med vores kunder, halvere klimaaftrykket for alt, der bliver købt hos Staples. Fokus ligger på transportforbedringer, cirkulære løsninger og at reducere produkternes indvirkning på klimaet. Sammen kan vi skabe et mere bæredygtigt miljø. Vores engagement i bæredygtighed omfatter naturligvis vores egen virksomhed.

 

Læs mere 

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form