Logo Lyreco
Socialt engagement

Socialt engagement

Vi handler i stedet for at snakke!

Hvis du vil bidrage til et bedre og mere inkluderende samfund, så kræver det mere end bare snak. Der kræves også handling. Hos Staples kan vi godt lide at sætte gang i tingene. Derfor sætter vi det personlige engagement blandt vores medarbejdere højt og opmuntrer til og støtter lokale initiativer og samarbejdsprojekter, hvor vi i fællesskab kan gøre en forskel. For os er det lige så vigtigt at give af vores tid som at donere penge og produkter til frivillige organisationer.

 

Fra volontørdage til traineeprogrammer

Volontørdage – Staples Community Days
Hvert år gør mange af vores medarbejdere en frivillig indsats i deres arbejdstid, som ligger på linje med deres egne interesser. Nogle har valgt at donere blod.
Andre har deltaget i kreative aktiviteter for børn på Drottning Silvias sygehus for børn og unge i Göteborg eller på Sygeplejeskolen i Växjö i Sydsverige.
Andre eksempler er julegaveuddeling sammen med Giving People, Scandic og Stockholms Stadsmission. Vi har gennemført årlige volontørdage siden 2010.

Fitness Fundraiser
Fitness Fundraiser er vores samlingsnavn for aktiviteter, der både fremmer en sund livsstil blandt vores medarbejdere, og som giver økonomisk støtte til velgørende formål.
For eksempel deltager et hold fra Staples hvert år i motionsløbet Kretsloppet i Borås. For hver medarbejder, der deltager, skænker virksomheden et beløb til en frivillig organisation, som arbejder for børn og unges bedste.

Program for inkludering
I samarbejde med den svenske Arbetsförmedlingen startede vi i 2019 et inkluderingsprogram med trainees i lille skala til arbejdssøgende, som ikke tidligere har fået mulighed for at komme ind på det svenske arbejdsmarked. Programmet er fortsat i 2020 og 2021.

Støtte til de svenske organisationer Bris og Musikhjälpen
Foråret 2020 arrangerede vi en skridtkonkurrence for alle medarbejdere, hvor præmien var en donation fra Staples til en velgørenhedsorganisation.
Vinderen af skridtkonkurrencen måtte vælge, hvem som skulle tage imod pengene, og vedkommende valgte den svenske organisation Bris (Barnens Rätt i Samhället). Der bliver også afholdt en skridtkonkurrence i 2021.

I december 2020 bidrog virksomheden og de ansatte i fællesskab med penge til Sveriges Radios indsamling ”Musikhjälpen”, som det år havde temaet ”Intet menneske skal stå uden lægehjælp”. Vi er også sølvsponsorer for Bris i 2021.

Samarbejde med studerende
Vi tager ofte og gerne imod studerende fra universiteter og højere læreanstalter, som gerne vil i praktik eller skrive deres speciale hos os.

Vi har for eksempel samarbejdet med Linnéuniversitetet i Växjö i 10 år, hvor vi har vores centrale logistikanlæg. Samarbejdet indebærer bl.a., at vi giver de studerende mulighed for at komme på studiebesøg og skrive projektopgaver og specialer, som i mange tilfælde har været en hjælp for vores salgsorganisation og vores miljøarbejde.
Derudover medvirker forskerstuderende og professorer fra både Linnéuniversitetet og Linköpings Universitet i vores samarbejde med PostNord i arbejdet for mere klimaeffektive transporter.

Nogle af de organisationer vi støtter med produkter, penge eller materiale:

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form