Logo Lyreco
En mere bæredygtig arbejdsplads

En mere bæredygtig arbejdsplads

Vi hjælper virksomheder med at skabe en mere bæredygtig arbejdsplads

Fremtidens arbejdsliv vil være præget af bæredygtighed – både på et miljømæssigt plan og på individniveau. Vi vil hjælpe virksomheder med at bevæge sig i den rigtige retning.

Når arbejdspladsen opgraderes med løsninger, der forbedrer arbejdsmiljøet, bidrager dette til et mere bæredygtigt arbejdsliv, hvor både virksomheden og medarbejderne har det bedre og genererer et bedre resultat. Og hvis det lykkes for en virksomhed at kombinere dette med et klimafokus, så er man inde på det rette spor for fremtiden. Bæredygtighed har flere vigtige dimensioner, og vi taler ofte om, hvor vigtigt det er at have en aktiv arbejdsplads, hvis man vil kunne opretholde et bæredygtigt arbejdsliv. Ved hjælp af enkle løsninger, der mindsker stillesiddende arbejde som fx hæve-sænke-borde og ståmåtter, så kommer man langt. Dette er vigtigt for den enkelte, men også for virksomheden, som får sundere og mere effektive medarbejdere.

Hjemmekontoret har brug for flere bæredygtige løsninger

Det bæredygtige arbejdsliv er blevet vores hjertesag, og vi kan se, at vi med vores stilling som Sveriges største leverandør af kontor- og forbrugsmateriale har store muligheder for at påvirke. Under pandemien blev emnet mere aktuelt end nogensinde, da man stod over for helt nye udfordringer.

Hjemmekontoret er ikke tilpasset på samme måde som vores almindelige arbejdspladser med hensyn til ergonomi, luftkvalitet og temperatur. Her tilbyder vi flere løsninger som fx bærbar airconditioning, der hjælper på varme sommerdage, når det bliver for varmt til, at man kan fokusere.

Klimaaspektet er en vigtig brik i det bæredygtige arbejdsliv

I samarbejde med vores leverandører arbejder vi for at have et så miljøvenligt udvalg af produkter som muligt, så vi også på denne måde kan bidrage til et bæredygtigt arbejdsliv. Disse produkter, der er ekstra gode set ud fra et miljømæssigt perspektiv, får sin egen mærkning: Easy on the Planet. Vi tilbyder også genanvendelsestjenester og effektiviserer transporter for at mindske udslippene. Målet er at mindske klimaaftrykket på alt, som leveres til vores kunder, med ikke mindre end 50 procent inden for fem år – et klimaløfte, som vi kalder 50/5.

Inden for rammerne af Easy on the Planet-programmet samarbejder vi med kunder, som vil tage et større ansvar for deres egen indvirkning på miljøet. Når kunderne vælger mere miljøvenlige produkter og mindsker antallet af små bestillinger, så planter vi til gengæld træer på kundens vegne.

I Europa har vi plantet en million træer i samarbejde med vores partnere og leverandører. Succesen med Easy on the Planet viser, at kunderne vil være med til at stille om sammen med os – hvis du vil, så kan vi!

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form