Logo Lyreco
Et mere bæredygtigt arbejdsliv

Vil du, så kan vi!

Fremtidens bæredygtige arbejdsliv former vi i fællesskab. Vi er en del af hverdagen for alle, der kommer i kontakt med vores produkter og serviceydelser. For jer skaber vi effektive, kreative og attraktive arbejdspladser, som bidrager til et mere bæredygtigt arbejdsliv. Som en global brancheførende virksomhed vil vi gå i spidsen både hvad angår tanke og handling, for at gøre det til virkelighed. Ved løbende at udvikle vores udbud og vores samarbejder, så driver vi udviklingen i en bæredygtig retning og gør det dermed nemmere at stille om. Vi håber, at du vil tage med os på denne rejse. Som kunde, leverandør eller medarbejder.

Vil du, så kan vi!

Vi skaber løsninger til morgendagens bæredygtige arbejdsliv.

En del af din hverdag

Vi er en del af hverdagen for alle, der kommer i kontakt med vores produkter og serviceydelser.
For jer skaber vi effektive, kreative og attraktive arbejdspladser, som bidrager til et mere bæredygtigt arbejdsliv.

red circle with a white checkmark in it

Vi tager ansvar for miljøet

Vi vil minimere vores negative og maksimere vores positive indvirkning på miljøet. Med rådgivning, produkter og tjenester hjælper vi vores kunder, så de også kan opfylde deres miljøambitioner.

red circle with a white checkmark in it

Vi udøver god forretningsetik

Vi lever, som vi prædiker, og praktiserer en god forretningsetik, der er baseret på ærlighed og integritet.

red circle with a white checkmark in it

Vi bidrager til et inkluderende samfund

Vi vil være en positiv kraft i samfundet og bidrage til et inkluderende samfundsklima overalt, hvor vores virksomhed er repræsenteret. Vi skal være et godt eksempel og samarbejde med andre interessenter for at gøre større gavn, end man selv kan gøre hver især.

De globale mål er udgangspunktet

Udgangspunktet for vores strategiske bæredygtighedsarbejde er FN’s globale mål for bæredygtig udvikling. Af de 17 mål har vi valgt at prioritere de fire, som ligger tættest på vores virksomhed.

Læs mere 

Programmet Easy on the Planet

Deltag i vores Easy on the Planet-program!

Læs mere 

Etik, samfund og vores medarbejdere

Ganske enkelt en reel virksomhed. Det er alle os, som arbejder her, der er med til at forme Staples. Det er vores fælles værdier, der ligger til grund for, hvordan vi håndterer forskellige spørgsmål og situationer. Det er længe siden, vi besluttede os for at være en reel virksomhed med en tydelig forretningsetik, hvor vi hver især påtager os et stort ansvar. Det er både en forudsætning for at være en engageret samfundsborger og for at drive en succesrig forretning, der er bæredygtig på lang sigt.

Læs mere

Socialt engagement

Vi handler i stedet for at snakke. Hvis du vil bidrage til et bedre og mere inkluderende samfund, så kræver det mere end bare snak. Der kræves også handling. Hos Staples kan vi godt lide at sætte gang i tingene. Derfor sætter vi det personlige engagement blandt vores medarbejdere højt og opmuntrer til og støtter lokale initiativer og samarbejdsprojekter, hvor vi i fællesskab kan gøre en forskel.

Læs mere 

En mere bæredygtig arbejdsplads

Sådan skaber du en mere bæredygtig arbejdsplads – tips og inspiration.

Læs mere 

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form