Logo Lyreco
Vores bæredygtighedsrejse

På vej mod en bæredygtig fremtid

For Staples er bæredygtighed ikke et isoleret spørgsmål – det er en hjørnesten i vores virksomhed. Det er vores mål at kunne skabe løsninger for mere bæredygtige arbejdspladser, bidrage til et bæredygtigt arbejdsliv og være en positiv kraft i samfundet. Vi fokuserer på at minimere indvirkningen på miljøet og tilbyde flere bæredygtige produkter og løsninger, samtidig med at vi øger vores samfundsengagement der, hvor vi driver virksomhed.

En rejse uden ende

Vores bæredygtighedsrejse begyndte for over 25 år siden. I 1997 blev vi som den første virksomhed i branchen miljøcertificerede i henhold til ISO 14001. Siden da har vi skridt for skridt udviklet vores bæredygtighedsarbejde, og i 2015 var vi endnu en gang de første i branchen – denne gang til at blive certificeret i henhold til standarden for socialt ansvar, ISO 26000. I 2016 startede vi Easy on the Planet-programmet, som hjælper vores kunder med at foretage mere bæredygtige indkøb. I 2020 nåede vi en milepæl i programmet,
og nu har vi plantet over en million træer, hvilket bidrager til at mindske mængden af kuldioxid i atmosfæren. I 2020 besluttede vi os også for at mindske klimaaftrykket hos vores kunder med 50 procent i løbet af de kommende fem år. Vores bæredygtighedsrejse er en rejse uden ende, men vi er et godt stykke på vej. Læs gerne mere i vores bæredygtighedsrapport.

Vores bæredygtighedsarbejde omfatter alle dele af værdikæden

red circle with a white checkmark in it

Udvikling af sortimentet

red circle with a white checkmark in it

Produktion

red circle with a white checkmark in it

Logistik

red circle with a white checkmark in it

Salg

red circle with a white checkmark in it

Anvendelse og genanvendelse

Et mere bæredygtigt arbejdsliv

Fremtidens bæredygtige arbejdsliv former vi i fællesskab. Vi er en del af hverdagen for alle, der kommer i kontakt med vores produkter og serviceydelser. For jer skaber vi effektive, kreative og attraktive arbejdspladser, som bidrager til et mere bæredygtigt arbejdsliv.

Læs mere

50/5

Vores klimaløfte 50/5. Halveret indvirkning på miljøet på fem år. Det er en stor udfordring, men vi har bestemt os for virkelig at spænde buen. Inden for fem år skal vi mindske klimaaftrykket hos vores kunder med 50 procent.

 

Læs mere

Rapporter, certificeringer og juridiske krav

Her kan du se vores bæredygtighedsrapport, politikker, certifikater, bekendtgørelser, relevante lovkrav og andre dokument, som beskriver, påvirker eller verificerer vores bæredygtighedsarbejde.

Læs mere

Nyt om vores bæredygtighedsarbejde

Her kan du snart læse mere om de fremskridt, Staples gør inden for sit bæredygtighedsarbejde.

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form