Logo Staples
Easy on the Planet™ Program

Reducer den negative indflydelse på miljøet

Bliv en del af vores Easy on the Planet-program

Om programmet
Du vil gerne træffe kvalificerede, bæredygtige valg, når du bestiller hos os, men det er ikke altid så nemt, som det ser ud til, vel? Vores nye Easy on the Planet-program er designet til at hjælpe dig med at nå din virksomheds bæredygtighedsmål ved at konsolidere dine produktordrer og -kategorier og prioritere miljøvenlige produkter. For at kompensere for en eventuel resterende CO2-udledning, som du ikke kan reducere eller afhjælpe yderligere, vil Staples plante træer på dine vegne.

Sådan fungerer det

Vi vil overvåge din bestillingsadfærd og belønne forbedringer, der reducerer din virksomheds miljøpåvirkning.

1.

Grønnere indkøb

Et samarbejde med én hovedleverandør på tværs af alle kategorier er en nem metode til at blive grønnere, men din account manager hos Staples kan også hjælpe dig med at minimere antallet af små, ineffektive ordrer. Dette reducerer emballageforbruget og transportforureningen og mindsker endda også dine administrationsomkostninger. En tilpasset rapport hjælper dig med at holde styr på forbedringen af din miljøindsats.

2.

Miljøvenlige produkter

Din account manager kan hjælpe dig med at identificere de centrale produkter og services, din virksomhed bruger mest, og finde miljøbevidste alternativer til disse produkter: Der er mere end 12.000 Easy on the Planet™-produkter at vælge imellem. Antallet af miljøvenlige produkter, du køber, vil blive overvåget hvert efterfølgende år, og forbedringer bliver belønnet med træer plantet via Staples' partner for CO2-kompensation.

3.

Kompensation for restudledning

For at kompensere for en eventuel resterende CO2-udledning, som du ikke kan reducere eller afhjælpe yderligere, har Staples allieret sig med en pålidelig partner for CO2-kompensation, Plant-for-the-Planet, som planter træer på dine vegne, hvor hvert nyt træ optager 10 kg CO2 fra luften for hvert år af dets levetid.

Planting Trees

Plantning af træer

Staples er stolte af at være partnere med Plant-for-the-Planet, en organisation, der viderefører arven fra FN's Billion Tree-kampagne. Plant-for-the-Planet planter træer på vegne af Staples' kunder over hele verden, især i områder, hvor de får den største miljømæssige og sociale virkning og derigennem genopretter skrøbelige økosystemer og skaber jobs i lokalsamfund rundt omkring i verden.

På én af disse plantager i Campeche i Mexico har Plant-for-the-Planet samarbejdet med den lokale befolkning og regering om at plante over 120.000 træer på 140 hektar jord. I et område, der er hårdt ramt af afskovning, genindførte Plant-for-the-Planet syv træsorter, samtidig med at de skabte beskæftigelse for lokalsamfundet.

Se genbeplantningen i aktion på deres Flickr-side

Læs mere om Plant-for-the-Planet på vores Plant-for-the-Planet-side

Miljøvenlige løsninger

Der findes et omfattende sortiment af miljøvenlige produkter, der kan hjælpe dig med at nå dine grønne mål. Staples' Easy on the Planet-ikon bruges til at identificere et udvalg af miljøvenlige produkter, som belaster miljøet mindre end tilsvarende produkter inden for samme kategori. Disse produkter lever ikke blot op til vores strenge kriterier, men de har også anerkendte certificeringer fra tredjeparter. Produktet skal opfylde et eller flere af følgende kriterier for at være kvalificeret til at bære mærket:

Download produktkriterier

Før et produkt kan klassificeres som Easy on the Planet, skal leverandøren først underskrive adfærdskodekset for leverandører. Når leverandøren har underskrevet kodekset, vurderes de enkelte produkter for at se, om de opfylder de relevante kriterier.

A display of some different sustainable products

Sustainable Earth by Staples

Vores eksklusive og miljøvenlige Sustainable Earth by Staples™-produkter er fremstillet under hensyntagen til miljøet. De miljøvenlige produkter er fremstillet af bæredygtige materialer og/eller genbrugsmaterialer og er certificerede af tredjeparter, der godkender de miljøvenlige egenskaber. Uanset om det drejer sig om pauserummet eller bestyrelseslokalet, findes der et produkt, der kan hjælpe dig med at reducere din miljøpåvirkning - lige fra genanvendte tonerkassetter, bæredygtige kontor- og papirartikler til miljøvenlige produkter til pauserummet - og som med alle Staples-mærkede produkter kan du regne med at få fremragende kvalitet og værdi til prisen.

Når du køber vores EasyTree-produkter, får du samtidig mulighed for at plante endnu flere træer.

Hvordan fungerer arbejdet med EasyTree?
Staples har mærket et udvalg af miljøvenlige produkter med EasyTree-ikonet. Når du køber et af EasyTree-produkterne, køber du ikke kun et miljøvenligt produkt – Staples planter også træer på dine vegne.

EasyTree-produkterne er en hurtig og nem måde at identificere miljøvenlige produkter og plante træer på – når du køber et af vores EasyTree-produkter, går en del af indtægten til Plant-for-the-Planet-programmet.

Vi tilbyder alle vores kunder denne belønning, så når du ser ikonet, ved du, at dit køb kan gøre en forskel.

Hvordan fungerer EasyTree sammen med Easy on the Planet-programmet?
Vi vil gerne hjælpe dig med at foretage flere miljøvenlige indkøb. Derfor har vi indført en række målinger og processer, som skal hjælpe vores Easy on the Planet-kunder. 

EasyTree-produkter er en nem metode til at foretage grønnere indkøb, men Easy on the Planet ser også på din tidligere købsadfærd og opfordrer dig til at lave forbedringer.

Der er tre måder, du kan plante træer på, med Staples' Easy on the Planet-program:

1.

Købe et produkt med EasyTree-ikonet

2.

Reducere antallet af små ordrer

3.

Forøge antallet af Easy on the Planet-produkter, du køber hos os

Velkommen til rejsen mod en mere bæredygtig fremtid.

Hvad betyder det for dig?

red circle with a white checkmark in it

Vi holder styr på antallet af miljøvenlige produkter, du køber, og om du har konsolideret din små ordrer.

red circle with a white checkmark in it

Vi bruger dine resultater fra det foregående år som et referencepunkt for at opstille mål.

red circle with a white checkmark in it

I løbet af året får du opdateringer om de fremskridt, du gør i forhold til at opnå disse mål. 

red circle with a white checkmark in it

Når du køber flere miljøvenlige produkter eller reducerer dine små ordrer, planter Staples' partnere træer på dine vegne.

Kontakt os

Er du interesseret i at udvikle et grønnere indkøbsprogram? Vil du vide mere om, hvordan du kan hjælpe dine medarbejdere med at bryde vanen og gøre en forskel? 

Kontakt os. Vi hjælper gerne.

 

Vores grønne partnere

Find bæredygtige løsninger, der kan hjælpe din virksomhed med at bryde en dårlig vane og gøre en forskel med hjælp fra Staples og deres betroede grønne partnere.

Metsa
Stabilo
Sealed Air Diversey Care
Canon
Edding
Epson
Hamelin
Henkel
Hp
International Paper
Pilot
3m
Esselte
Energizer
Multicopy
durable
Fellowes brands

Get Inspired

Want to find out how you can make your business greener? Work with a global sustainability leader, who has the right programmes and tools to help you make a real difference.

Find mere inspiration

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form