Logo Lyreco
Vores koncept

Vi styrker jeres brand – det rigtige produkt på det rigtige sted og med den rigtige kommunikation fra en og samme leverandør.

For at forenkle hverdagen arbejder vi efter konceptet BRANDSPACE, hvilket kort sagt indebærer: et sted, hvor vores kundes brand visualiseres, og som bør udnyttes til at opbygge brandet og fremme genkendelse. Det, vi tilbyder dig som kunde, er en gennemlysning af dine forskellige forretningsområder for at identificere forskellige BRANDSPACEs, hvorefter vi sammen med dig udarbejder en strategi for at styrke jeres brand såvel eksternt som internt i jeres organisation og over for jeres interessenter. BRANDSPACE omfatter ofte flere dele af vores kundes forretningsområder – fra arbejdstøj og eventbeklædning til startkit til nye medarbejdere, den trykte kommunikation og den perfekte personalegave: gavekortet, hvor modtageren selv kan vælge, hvad vedkommende vil have. Med BRANDSPACE sikrer I, at jeres virksomhed præsenteres på en ens og professionel måde gennem hele jeres organisation, samtidig med at jeres brand videreudvikles over tid.

Hvad indebærer vores koncept for dig som kunde?

Vi har ikke noget helt unikt produkt og er ikke helt alene om at kunne tilbyde en bestemt tjeneste, sådan er det bare! Vi er dog helt unikke hvad angår vores samlede sortiment – takket være kombinationen af produktgrupper og tjenester som fx inhouse forædling, design og specialproduktion samt vores e-handelsløsninger og distribution, kan vi tilbyde vores kunder et ekstremt konkurrencedygtigt og unikt koncept. Hvis I derudover tilføjer muligheden for at kombinere jeres bestilling med det øvrige sortiment, som Staples tilbyder, så sparer I ikke kun penge og administration, men bidrager også til en positiv udvikling for miljøet takket være samlede leveringer. Vores miljøarbejde og vores Easy on the Planet-program giver også jer som kunde et værktøj, som giver jer mulighed for at påvirke jeres adfærd for at minimere jeres indvirkning på miljøet. Hvis I kombinerer dette med konkrete løsninger, som vi tilbyder i form af træplantning, eller at deltage i vores cirkulære genanvendelsesprogram for tekstiler, så har I endnu flere grunde til at vælge os, som jeres samarbejdspartner.

Tilbud

Vores værdikæde indebærer, at jeres virksomhed får de bedste forudsætninger for at få et trygt, effektivt og succesrigt partnersamarbejde.

red circle with a white checkmark in it

Produktudvikling

Vi har styr på hele værdikæden for jer som kunde. I vores verden indebærer
det, at vi har ansatte designere og produktudviklere, som skaber kreative
og tilpassede produkter eller hele sortimenter. Vi stiller strenge krav, som vores underleverandører skal leve op til, og vi følger nøje op på udførelse og virkelighed med både interne og eksterne kontroller.

red circle with a white checkmark in it

Indkøb og produktion

Vi identificerer jeres behov, og ud fra dem
påtager vi os ansvaret for produktion,
finansiering, levering og lagring af de
varer, vi i fællesskab er blevet enige om.
Vi råder over en utroligt bred leve
randørbase, hvor vi arbejder med
kendte brands, samtidig med at vi også
udarbejder helt unikke produkter direkte
i fabrikker rundt omkring i verden – alt
sammen for at opfylde jeres ønsker.

red circle with a white checkmark in it

Kundeoplevelse

Vores kundeteam gør deres bedste for at give jer
som kunde en så enkel og problemfri hverdag
som muligt. Vi sammensætter en e-handelsløsning, som passer til jeres behov. Det eneste, som du og din organisation skal gøre, er at afgive bestillinger, så sørger vi for, at de rigtige varer leveres på det rigtige sted på det aftalte tidspunkt og med den kommunikation, vi er blevet enige om!

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form