Logo Lyreco
Opbyg jeres brand med fokus på bæredygtighed

En tröja. Och en del av ett hållbart arbetsliv.

Vi hjælper dig med at træffe mere bæredygtige valg – fra valg af produkt til logistik og distribution.

Jeres varemærke er et af jeres vigtigste aktiver, og som kunde hos os hjælper vi jer med at træffe bæredygtige valg – hele vejen fra valg af produkt, materiale og produktionsenhed til logistik og distribution. Hos Staples Branding Solutions står bæredygtighed i fokus i alt, hvad vi foretager os! Det strækker sig hele vejen fra vores valg af leverandør, materialer og distributionsmåde til at hjælpe vores kunder med at træffe mere bæredygtigevalg og minimere deres klimaaftryk. For at hjælpe vores kunder med på en konkret måde at mindske deres klimaaftryk arbejder vi med vores miljøprogram, Easy on the Planet, hvor vi stiller høje krav til, hvad et produkt skal indeholdemed fokus på mere bæredygtige materialer. Med vores viden og vores engagement hjælper vi vores kunder med at vælge produkter, som er gode set ud fra et miljømæssigt synspunkt, uanset om det drejer sig om Svanen-certificere papir eller GOTS-certificeret tekstilproduktion.


Når du som kunde køber udvalgte produkter, så planter vi træer på vegne af din virksomhed, som dermed kompenserer for jeres indvirkning på klimaet. Du modtager naturligvis jævnligt rapporter med statistik, hvoraf det fremgår, hvor mange træer der er blevet plantet samt den klimakompensation, som lige netop dit køb har bidraget til. Vi tilbyder også vores kunder et cirkulært genanvendelsesprogram for tekstiler, hvilket virkelig er noget, som har en positiv indvirkning på miljøet!

Læs mere om Staples’ bæredygtighedsrejser her!

Vi tilbyder et cirkulært genanvendelsesprogram for tøj på arbejdspladser i Sverige.

Vi arbejder løbende med at udvikle nye cirkulære løsninger for at mindske produktionens indvirkning på klimaet ved at mindske mængden af jomfruelige materialer i nye produkter.
Et godt eksempel er vores genanvendelsesprogram for tekstiler, hvor vi tilbyder virksomheder at indsamle tekstiler i form af arbejdstøj, profiltøj – eller hvorfor ikke medarbejdernes private tøj?
Uanset hvad, så tilbyder vi løsningen og logistikken, og vi sender det naturligvis hele vejen til genbrug eller genanvendelse via udvalgte samarbejdspartnere.

Sammen kan vi virkelig gøre en forskel.

Vores klimaløfte indebærer, at vi skal fortsætte med at styrke vores udbud af mere bæredygtige produkter og tjenester, samtidig med at vi bl.a. effektiviserer transporter og muliggør flere cirkulære løsninger. Vi har fx klimaberegnet over 45.000 af vores produkter, hvilket gør det endnu nemmere for vores kunder at vælge mere miljøvenlige produkter. I dag kan du vælge blandt flere end 6.700 mere miljøvenlige produkter fra vores Easy on the Planet-sortiment. Vi har udviklet et nyt og smart system for at øge genbrug og genanvendelse af tekstiler. Din næste trøje kan med andre ord være det første lille skridt på vejen mod en mere bæredygtig arbejdsplads og et mere bæredygtigt arbejdsliv.
Vil du, så kan vi.

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form