Logo Lyreco
Liseberg
”Samarbejdet med Staples har fungeret utroligt godt.
Ved hjælp af deres kompetence har vi skabt gode produkter, som vi er yderst tilfredse med””

Gun Blomberg – Områdeleder/kläderiet Liseberg

Liseberg AB

Liseberg er en af Sveriges mest velbesøgte turistattraktioner. Siden 1923 har Liseberg fået millioner af mennesker til at mødes og trives i forlystelsesparken.
Hos Liseberg venter eventyr, musik, spil, god mad og smukke haver i tre sæsoner: sommer, halloween og jul.
Hvert år får parken besøg af lidt over 3 millioner gæster, som Lisebergs ca. 400 fastansatte og ca. 2.400 sæsonarbejdere tager sig godt af.

Opgavebeskrivelse

2014 gennemførte Liseberg et offentligt udbud, som gjaldt uniformer og profiltøj til Lisebergs medarbejdere i følgende erhvervskategorier/kollektioner og temakoncepter:

Erhvervskategori/kollektioner:

Temakoncepter

Udbuddet blev vurderet ud fra følgende kriterier:

Liseberg efterspurgte en leverandør, som har den tekniske evne og kapacitet samt de finansielle og økonomiske forudsætninger for at løse opgaven.
Ud over de sædvanlige krav, så blev der i udbuddet også stillet krav om, at mindst to produkter skal være etiske indkøb, hvilket gælder fx Fairtrademærkede produkter, produkter
fra en FLO-certificeret producent eller tilsvarende. Udbuddet krævede af os som leverandør, at vi skulle komme med forslag til materialevalg og motivere dem med hensyn til bæredygtighed, funktion og prisniveau. Sammen med vores udvalgte produktionspartnere syede vi også en del prøver op i de materialer, vi havde valgt at præsentere som en del af evalueringen.
Staples fik tildelt opgaven efter afsluttet udbud og har leveret mange tusinde stykker tøj, som i dag bæres af Lisebergs medarbejdere.

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form