Logo Lyreco
E-handel og logistik

E-handel. Meget mere avanceret end bare en hjemmeside.

Vi tilpasser vores e-butiks udseende og funktion efter vores kundes behov.

Vi har i årenes løb udviklet og opbygget en e-handelsplatform til den moderne verden, og vi arbejder løbende med videreudvikling for at kunne opfylde fremtidens trends og behov.
Vi tilpasser vores funktionalitet efter vores kundes behov, og hvis vi mod forventning mangler noget, så meddeler vi vores udviklingsteam, hvilket indebærer at der løbende tilføjes ny funktionalitet.
Eksempler på nogle udvalgte dele er integreret printløsning, altså at du som kunde har én e-handelsportal til alt dit materiale, inklusive tryksager som fx visitkort.

Enestående logistik.

Vi er næste verdensmestre i lager og distribution! Som kunde hos Staples Branding Solutions garanterer vi en distributionsløsning, som lever op til jeres forventninger og organisationens krav.
Vi tager os af lagerlægning, finansiering, sourcing/produktion og naturligvis distribution i henhold til jeres ønsker.
For at tilbyde fleksibilitet og valgmulighed, så kombinerer vi sortiment og forædling efter jeres behov, og vores interne forædlingsafdeling sikrer jeres grafiske profil
Lad os vise jer, hvordan vi kan hjælpe jer med at effektivisere, minimere risici og samtidig få styr på jeres omkostninger!

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form