Staples Business Advantage

Staples Business Advantage. Make More Happen.

Staples er i dag den største virksomhed inden for sin branche. Vi leverer kontorartikler og giver kunderne mulighed for at opnå deres mål i 30 europæiske lande og yderligere 20 markeder over hele verden. Uanset om du arbejder hjemmefra eller sidder på et kontor i byen, er vores fokus udelukkende altid at sikre, at du har alt det, du skal bruge for at gøre en mulighed til virkelighed.

Hvordan? Vores ansatte er passionerede specialister i forretningsløsninger og kan tilbyde dig al den hjælp, du måtte have brug for. Staples Business Advantage® samarbejder med virksomheder med 20 eller flere medarbejdere om at udvikle indkøbsprogrammer, der er særligt tilpasset den enkelte virksomhed. Du kan forvente yderst dedikeret kundeservice, regne med specialpriser og nyde godt af et komplet udvalg af produkter og serviceydelser til de laveste samlede omkostninger.

Vi står klar, når du har brug for os. Med hjælp og faglig ekspertise, flere valgmuligheder og mere valuta for pengene. MAKE MORE HAPPEN med Staples Business Advantage. Vi er klar til at hjælpe dig.

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form