Logo Staples

WORKSPACE – det rigtige rum til dit arbejde

Del via:

Stedet, hvor vi arbejder, er afgørende for, hvad vi kan udrette, uanset om vores arbejdsplads er et hjemmekontor eller et firmakontor. I alle tilfælde, har det sted, hvor vi arbejder, afgørende betydning for vores produktivitet og kreative fantasi.
Hos Staples kalder vi det sted for WORKSPACE. vi ved, at bedre rum fører til bedre arbejde, og at et bedre WORKSPACE giver øget velbefindende og medarbejdertilfredshed. Hvordan? Når du i din arbejdsdag kan bruge tiden på de vigtigste opgaver i stedet for spilde tid på ustabile printere, skrantende kaffemaskiner, tørre tavlepenne, tomme opbevaringshylder og snavsede toiletter. Når alt dette bare fungerer, kan du yde dit bedste.
Som mennesker føler vi os mest i live, når vi skaber. At skabe et miljø, der fremmer dette, er enklere, end du måske tror. De bedste arbejdspladser har WORKSPACE, hvor alle bliver minimalt distraherede og maksimalt motivere, uanset om man arbejder alene eller i et team på hundrede medarbejdere. Et sted, hvor man kan samarbejde og nemt dele idéer. Og eftersom alle fungerer forskelligt, vil det variere, hvordan den enkeltes bedste WORKSPACE ser ud. Men uanset om du er mest produktiv ved dit eget skrivebord, ved en delt arbejdsplads eller i en behagelig sofa (eller måske lidt af hvert),
så er vi her til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit WORKSPACE. Her kan du se, hvordan Staples kan hjælpe dig og dine kolleger:

 

Føl dig godt tilpas

Områder, der er designet til din måde at arbejde på, vil inspirere til nytænkning og få dig til hurtigere at finde nye innovationer. Ergonomiske møbler, tilbehør og kontorartikler, der er designet til at passe til vores kroppes behov og bevægelser, gør en verden til forskel, når du arbejder otte timer om dagen eller mere. Variation mellem siddende og stående arbejde ved skrivebordet kan også hjælpe med at holde kroppen i gang og skabe blodcirkulation til hjernen.

Skift af plads og arbejdsstilling samt små pauser for at få nye indtryk er nøglen til at holde dig fokuseret og frisk hele dagen. Nogle af de ting, som mindsker motivation blandt medarbejderne, er utilstrækkelig belysning, manglende plads og manglende mulighed for at være lidt alene en gang imellem. Faktisk så meget, at en nylig Gallup-rapport konstaterede, at 42 % ville skifte job for at få mere privatliv, når det er nødvendigt, og 33 % sagde, at de ville skifte job bare for at få en dør, de kan lukke. Fasthold dit personale ved at skabe et WORKSPACE, der giver folk mulighed for at variere deres arbejdsbetingelser. 

 

Bliv motiveret

Dagens kontorer skal være mere end bare fire vægge, en almindelig notesblok og en god kuglepen. Du skal have praktiske hjælpemidler til at notere dine geniale idéer ned men også værktøjer og tjenester, der giver dig mulighed for at dele idéerne med det samme. Det rette WORKSPACE hjælper dig til at frigive din kreativitet og får arbejdet til at fungere på bedste måde.
Et fyldt lager med forbrugsvarer sikrer, at hver medarbejder har de nødvendige værktøjer til at få sit arbejde fra hånden. Ringbind, arkivskabe og andre organisationssystemer, som holder styr på tingene, mindsker forvirring og stress, så du og dine kolleger kan yde jeres bedste. På hjemmekontoret er det også vigtigt at have skuffen med kontorartikler fuldt udstyret med alt, hvad du kan få brug for. 
Men husk: Hvis det skal passe til den enkelte, findes der ingen universalløsning, når det drejer sig om den slags detaljer og design. Så hvorfor ikke bede dine kolleger om feedback? Find ud af, hvad der inspirerer dig og dine medarbejdere, så får du øget produktivitet og bedre resultater med i købet!

 

Arbejd hvor som helst

Uanset om din virksomhed er baseret i hjemmet eller på kontoret, er det stadigt mere almindeligt ikke at arbejde fra et traditionelt skrivebord. Med en pålidelig internetforbindelse og den rigtige teknologi kan "hvor som helst" faktisk udgøre et WORKSPACE – lige fra et hjørne af dit soveværelse til et venteområde, et flysæde, eller en god lænestol. Begynd at tænke ud af boksen. Hos Staples muliggør bærbare computere, webkameraer, notesbøger med mere en positiv og produktiv arbejdsoplevelse – uanset hvor du befinder dig, og hvor du er på vej hen.

 

Forbliv produktiv

Ud over vores egen enorme viljestyrke og arbejdsmoral, viser undersøgelser, at med et strejf natur og lidt udsmykning når man et langt stykke ad vejen, når det kommer til at påvirke produktiviteten. En undersøgelse foretaget i London har konstateret, at kontorfolk, der fik mulighed for at dekorere deres plads med planter og personlige billeder, generelt var op til 32 % mere produktive. Men det er i særdeleshed planter, der synes at gøre udfaldet.
Et årti med forskning på University of Exeter har påvist, at planter på et kontor kan øge produktiviteten med hele 15 %. Måske er det blevet tid til lidt grønt? Uanset om det er en plante, et maleri eller et farverigt tilbehør til dit skrivebord på jobbet eller i hjemmekontoret, bør du overveje at tildele en lille del af budgettet til at friske dit WORKSPACE op. Din kreativitet vil blive sluppet løs.

Fortsæt med at læse

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form