Logo Staples

MEETSPACE – det rigtige rum at mødes i

Del via:

Rum handler om mennesker. Mennesker, der bor i og bruger et rum har en enorm indvirkning på det, men rummet i sig selv har også en større effekt, end man umiddelbart forventer, på hvordan mennesker føler, interagerer og relaterer sig til hinanden.

Hos Staples siger vi, at "bedre rum fører til bedre arbejde". De situationer på jobbet, hvor vi føler os mest betydningsfulde, er når vi får lov til at dele vores idéer og blive hørt og forstået. Derfor er et inspirerende og effektivt MEETSPACE noget, enhver arbejdsplads har brug for, uanset om du arbejder med et team på to eller tyve personer.

De bedste mødeområder, og de værktøjer, der får møderne til at ske, forbinder og inspirerer både medarbejdere og kunder. De fremmer produktive samtaler og frugtbart samarbejde, der fører til en mere positiv og succesrig arbejdsplads. Når rummet fungerer, så fungerer alt. Her kan du se, hvordan vi kan gøre det nemmere at mødes.

 

Hils på hinanden

Det er ikke os alle, der leverer vores bedste arbejde siddende ved et skrivebord. Når vi sidder i et afsides lokale eller i en bås, er der mindre plads til spontan interaktion. Når mødelokalerne er optaget eller endda ikke-eksisterende, kan en frokoststue eller et pausehjørne nemt fungere som et frugtbart MEETSPACE til at skabe nye idéer.

Belysningen har også stor indflydelse på medarbejdernes energi og humør, så du skal være opmærksom på at optimere atmosfæren i mødeområdet. Naturligt lys er altid bedst, men når det ikke er tilgængeligt, kan du prøve at undgå lysstofrør og stræbe efter fordelene ved biodynamisk eller døgnrytmebaseret belysning. Ved at efterligne de naturligt forekommende ændringer i temperatur og intensitet, hjælper man kroppen med at producere de rigtige mængder hormoner på det rigtige tidspunkt på dagen. Dette synkroniserer vores indre ur, så vi er afbalancerede, veludhvilede og i sidste ende mere produktive og ivrige efter at deltage i en meningsfyldt samtale.

En undersøgelse foretaget over 7 måneder af sundhed på kontorer fra de internationalt kendte CBRE og Universitetet i Twente, VU Amsterdam, påviste, at døgnrytmebaseret belysning kan have mange positive effekter på medarbejderne. Rapporter viste højere præstation hos deltagerne, som objektivt steg 12 % og 18% baseret på personlige opfattelse. Rapporten viste også, at deltagerne oplevede forbedret helbred 50 %, mere energi 71 % og mere glæde 76 %. Alt dette fortæller os, at belysning har en virkelig stor betydning, når du forsøger at tænke ud af boksen og vil skabe et vellykket samarbejde i dit MEETSPACE.

 

Begynd at brainstorme

Uanset om det drejer sig om et roligt hjørne til at foretage et vigtigt opkald eller at skabe lidt variation i omgivelserne, er det vigtigt at udvikle et MEETSPACE, der passer både til virksomhedens og medarbejdernes behov. En hårdtarbejdende hjerne har brug for et afslappende arbejdsmiljø, så du skal sørge for, at møbler og tilbehør fungerer bedst muligt. Ergonomiske produkter, der giver den bedste arbejdsstilling med den rigtige støtte, fra vinklede tastaturer og stabile håndledsstøtter til tilpassede mus og stilfuldt tilbehør til skrivning, gør at du undgår smerte ved slutningen af din arbejdsdag, uanset om du arbejder ved et skrivebord med kontorstol eller hjemme i køkkenet.

Hvad angår det visuelle, gør lyse farver og fremsynet design folk glade og inspirerer til kreativitet, og udstyr med firmalogo giver en følelse af samhørighed og korpsånd. BBC rapporterer, at visse undersøgelser har påvist, at forskellige nuancer fremkalder forskellige effekter – blå og grønne farver øger kreativiteten, mens rødt kan øge sansen for detaljer. Samtidigt kan noget så enkelt som stilfulde krus med virksomhedens logo sammen med et tankevækkende citat eller en sjov grafik styrke fornemmelsen af sammenhold. Der skal blot få ændringer til, så er I klar, når inspirationen rammer, udrustet med alle de ting, der skal til for at holde inspirationen kørende.

 

Hold dig i forbindelse

Alle deler deres idéer forskelligt, så det er vigtigt at tillade alle former for kreativ genialitet. Under de møder, hvor du forsøger at få medarbejdernes meninger eller fremelske nytænkning, er nøgleordet interaktivitet, og det er vigtigt med nemme måder til at registrere, hvad der bliver sagt, uanset om det så kræver en skov af post-its på en fælles væg eller et rum med et whiteboard til at beskrive en idé. Med de rette materialer ved hånden kan du få det hele noteret ned – og måske tilsætte lidt innovation for egen regning, mens du er i gang.

Kontakten med kunder eller kolleger vil ofte være digital, så det er vigtigt både for hjemmekontoret og mødelokalet på arbejdspladsen, at have de rigtige tekniske løsninger og hjælpemidler, så du kan holde dig forbundet og velinformeret. Bærbare computere, headsets og konferencetelefoni giver dig mulighed for at pleje dine forretningsforbindelser og tage dit MEETSPACE med dig overalt – i dit køkken, i en taxa eller i en ventesal i lufthavnen. 

Få mere at vide om maksimering af samarbejde i MEETSPACE og Staples' løsninger til det vellykkede samarbejde. 

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form