Logo Lyreco

En spændende rejse – når to bliver til en

Staples er blevet opkøbt af Lyreco - to store virksomheder bliver til en - en integration, hvor Staples skifter navn til Lyreco. Det bliver en spændende rejse at få integreret vores to fantastiske teams !

Det første trin i denne integrationsrejse er et navneskift, hvor Staples Danmark ApS skifter navn til Lyreco Advantage Denmark ApS. Du vil se dette på vores fakturaer og anden kommunikation fra os fremadrettet.

Dette er en rent administrativ ændring, dine kontakter og vilkår forbliver uændrede og vil fortsætte som aftalt.

Lyreco Danmarks eksisterende drift forbliver uændret, og vores to aktiviteter vil fungere side om side i den kommende periode.

Vores mål er, at du fortsat skal være en tilfreds kunde hos os, og få den service og support du er vant til.

Stærkere sammen

Sammen bliver vi ikke kun enstørre, men frem for alt en bedre og stærkere leverandør på det danske marked, og med et fortsat fokus på bæredygtighed. En leverandør af alt det nødvendige til din arbejdsplads.

Du vil genkende os, selv når vi skifter navn, da vores to virksomheder deler fælles værdier og mål i vores ambition om at overgå vores kunders forventninger.

Hvordan ser fremtiden ud ?

Hos os finder du alt samlet til din arbejdsplads på ét sted, hivlklet giver dig og din arbejdsplads det bedste betingelserne for at du kan udføre dit job.

red circle with a white checkmark in it

Bredt sortiment

Gennem vores erfaring og ekspertise kan vi tilbyde produkter og løsninger, der giver de bedste betingelser for, at du kan gøre dit bedste på arbejdet samt gøre en forskel hver dag. Vi udvikler konstant vores sortiment for at imødekomme behovene på nutidens og morgendagens arbejdspladser.

red circle with a white checkmark in it

Fokus på holdbarhed

For os er bæredygtighed ikke et individuelt mål, men en hjørnesten i vores forretning og vores virksomhedskultur. Ved at fokusere på bæredygtighed som en oplagt og integreret del af vores tilbud, er vi en troværdig partner for fremtiden. Brug af det rigtige produkt, på det rigtige sted og på den rigtige måde sparer både tid og penge, men også mindre miljøetpåvirkning.

red circle with a white checkmark in it

Uovervindelig logistik

Vi leverer med bæredygtighed som vores mål. Med markedets mest effektive lagersystem når vi 2/3 af Norden inden for 500 km, og 98% af alle ordrer leveres næste arbejdsdag. Strategisk samarbejde med PostNord giver smartere og mere bæredygtig transport.

red circle with a white checkmark in it

Kundeoplevelse

Et klart kundefokus er centralt for vores værdier. Vi vil hjælpe, vejlede, udvikle smarte produkter og løse behovene på fremtidige arbejdspladser. Alt sammen i vores ambition om at overgå vores kunders forventninger.

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form