Logo Lyreco

Tips til at hjælpe dig med at holde dig bakterie- og stressfri i coronaviruspandemiens tidsalder

Del via:

De fleste medarbejdere betragter ikke det, at tage en toiletpause som en kompliceret aktivitet, men i disse tider, hvor coronapandemien er i gang, har den enkle opgave at løfte toiletsædet ændret sig til en kompliceret handling, der skal gennemtænkes på forhånd. Som din guide vil Staples føre dig gennem de nye WashSPACE-anbefalinger, som er det område i din bygning, der omfatter toiletter, brusefaciliteter og omklædningsværelser.

1. Sørg for et rent miljø

En undersøgelse offentliggjort af Lancet Microbe, , har vist, hvor lang tid det tager for coronavirus at forsvinde fra forskellige overflader. Coronavirus tog 2 dage for stof og træ og 7 dage for at forsvinde fra plast og rustfrit stål. Forskerne har erfaret, at Wuhan-stammen af coronavirus var i stand til at sprede sig så hurtigt, fordi den kan overleve på overflader, især ofte rørte genstande og overflader som f.eks. toiletrulleholdere, håndvaske, kabiner, toiletdørhåndtag og sæbedispensere. Arbejdsgiverne må accepterer, at deres toiletter skal have en øget rengøringsfrekvens og ændre  deres hygiejnestrategi for at forbedre registrering af rengøringsaktiviteterne.

2. Hold god håndhygiejne

Alle er nu klar over, at håndhygiejne er afgørende, og at regelmæssig håndvask er med til at forhindre spredning af coronavirus. 80 % af spredningen af mikroorganismer, som er det kollektive navn for bakterier og vira, der ikke kan ses med det blotte øje, overføres af vores hænder. På grund af denne overførsel af mikroorganismer i hænderne er det vigtigt at minimere den tid, hvor en overflade berøres. CleanKey kan hjælpe med at åbne døre og røre ved udstyr for dig, da den fungerer som en forlængelse af din hånd. Derudover er CleanKey også en påmindelse til alle om, at regelmæssig håndvask er den bedste måde til at bekæmpe infektion.

Verdenssundhedsorganisationen (WHO) anbefaler, at kontorledere opsætter skilte om håndvask og luftvejshygiejne på de vigtige steder. Dette bør kombineres med andre tydelige kommunikationsforanstaltninger, f.eks. vejledning fra arbejdsmiljøledere, briefinger på møder og information på intranettet. Dr. Evelien Rutgers påpeger, at våde hænder kan sprede op til tusind gange flere bakterier end tørre hænder, og at selv et strejf af fugt kan sprede bakterier hurtigt fra toilettet til andre overflader. Tør og tør igen – og byt den varme lufttørrer ud med papirhåndklæder. "Friktionen mellem papir og hænder sikrer en reduktion af bakterier", forklarer Rutgers. "… og overstiger endda den europæiske standard EN1499. Ideelt set bør du bruge en berøringsfri vandhane. Hvis det ikke er muligt, skal du slukke for hanen med et papirhåndklæde og derefter smide det brugte papirhåndklæde i skraldespanden uden at røre ved det med hænderne."

3. Opsæt den rigtige skiltning

Uanset hvor vi er, og hvor der er andre mennesker omkring os, må vi forsøge at opretholde de anbefalede retningslinjer om at holde afstand. Dette er også vigtigt i WashSPACE. Invester tid i at tilpasse indgangen til toilettet med den rigtige skiltning. Det er vigtigt at undgå overinformation. Samtidig skal der være tydelige instruktioner på strategiske steder, hvor det angives, hvor mange personer der er tilladt i toiletrummet på et givet tidspunkt. Det er vigtigt, at personale og kunder ændrer adfærd, og at de disciplinerer deres adfærd på arbejdspladsen for dermed at bremse udbredelsen af coronavirus.

Er du interesseret  efter at styrke din hygiejnestrategi, men ved ikke helt, hvor du skal starte? Kontakt din Account Manager i dag, og bliv forberedt.

Se produkter

Del via:

Fortsæt med at læse

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form