Logo Lyreco

SURE® - Hvem vil have en sund arbejdsplads?

Del via:
Diversey

En ren arbejdsplads er en sund arbejdsplads
Det vil nok ikke overraske dig, at en sikker og ren arbejdsplads er afgørende for et sundt arbejdsmiljø. Det er gavnligt for sundheden for dine medarbejdere. Og sunde medarbejdere arbejder med mere energi. Og glade medarbejdere, som er fulde af energi, producerer kvalitet.

SURE rengøringsmidler giver det rengøringsresultat, som du har brug for at beskytte sundheden og trivslen for dine gæster og medarbejdere.

Er din rengøring sikker?
SURE-serien er blevet formuleret til at opnå den laveste fareklassificering. Næsten alle koncentrerede rengøringsmidler er ikke-klassificeret, og de fleste løsninger kan anvendes uden at bære handsker eller beskyttelsesbriller under rengøring *, hvilket betyder medarbejdere er altid beskyttet og sikre.

merchandise, flaske, medicin, flydende, forskning, kemi, plast, videnskab, container, sparsomme, industrien, behandling, glas, vandret, isoleret, ingen person, genbrug, pleje, udstyr, kemiske

Beskyt dine medarbejdere og miljøet

  • Alle udviklet til laveste fareklassificering
  • Intet behov for handsker og beskyttelsesbriller under rengøring *
  • Ingen farlige ingredienser 

(* den eneste undtagelse er SURE Grill Cleaner)

Gør rent med naturens kræfter
URE®, Sealed Air Diversey Care’s omfattende udvalg af plante-baserede, 100% biologisk nedbrydelige rengøringsmidler, er udviklet til at give dig sikkerhed og bæredygtighed uden at gå på kompromis med effektiviteten.

Del via:

Fortsæt med at læse

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form