Logo Lyreco

Good hand hygiene is crucial for every workplace

Del via:
  • Katrin

Ifølge en undersøgelse foretaget i USA og Storbritannien er folk mere tilbøjelige til at sprede virusser ved at give hånd end ved at kysse. Hvis du stadig ønsker at give hånd, så er en af de mest effektive måder at forebygge infektioner på at vaske hænder regelmæssigt med sæbe og tørre dem med papirservietter.

De fleste infektioner spredes ved berøring. Virusser og bakterier kan overføres for eksempel ved håndtryk og af genstande, som røres af andre personer. Man bør vaske hænder og tørre dem, før man spiser, og efter at have været på toilettet. Undersøgelser viser, at god håndhygiejne kan reducere sygefravær med helt op til 50 %.

Hænderne skal også vaskes i andre situationer: efter skift af ble, efter at have rørt dyr, efter at have besøgt en person der er syg, efter udendørsaktiviteter og før og efter tilberedning og servering af mad. For at hjælpe folk med at forblive raske – og på arbejde – er det afgørendevigtigt, at alle kontorbygningens toiletter er udstyret med brugervenlige Katrin Inclusive-dispensere med perfekt matchende Katrin tissue-produkter af høj kvalitet.  

Uafhængigt af stedet foretrækker 63 % af europæerne at tørre hænder med papirservietter. Derfor er tilgængeligheden af papirservietter og toiletpapir det allervigtigste på offentlige toiletter. 

Vidste du disse ting om håndvask?
Omhyggelig håndtørring er også en vigtig del af god håndhygiejne. Ifølge en undersøgelse udført af Metsä Tissue i 2015 om offentlige toiletter i Europa foretrækker næsten 70 % af europæerne at tørre deres hænder med papirservietter. En dispenser, der giver én papirserviet ad gangen, er det flest kunne lide. Hygiejneundersøgelsen viste også, at folk, der besøger offentlige toiletter, sætter pris på detaljerne såsom papirservietter af høj kvalitet og dispensere, der virker.

Det er vigtigt at vaske hænder


Vidste du, at et gennemsnitligt skrivebord har 400 gange flere bakterier, end hvad der findes på et toiletsæde på en gennemsnitlig arbejdsplads?

Tør dine hænder omhyggeligt

Vidste du, at håndvask i sig selv ikke er nok? Håndklæder fjerner bakterier mekanisk, når du tørrer hænderne. 

Mindre er mere – produkter med optimale effektivitetsbesparelser
'Mindre er mere' er Katrins etos; det er også standarden for kvalitet og miljøbeskyttelse, som altid bruges til at udvikle Katrin-produkterne. Et effektivt koncept til at minimere hygiejnerisici og spare ressourcer gennem lavere materialeforbrug. Dette koncept dækker papir, dispensere og tilbehør og sikrer, at de udfører deres arbejde, som de skal. Dette er lige vigtigt på alle offentlige områder – ikke kun på kontorer, men også på skoler, restauranter, hospitaler og industrielle arbejdspladser af enhver slags. 

Fordelene ved minimeret forbrug

Fordelene ved minimale hygiejnerisici


Svaret på bedre sundhed og hygiejne på arbejdspladsen er Katrin heltesortimentet – System-sortimentet. Katrin System-løsningen, der omfatter toiletpapir, servietter til håndtørring samt sæbe, sikrer gode og hygiejniske arbejdsvilkår og god sundhed på enhver arbejdsplads. F.eks. har Katrin Classic System Toilet paper 800 samme størrelse som standardtoiletruller i hjemmet, men de er 5 gange længere. Med Katrin Inclusive-dispenseren, der rummer 2 ruller, betyder det 200 meter toiletpapir i alt. Katrin Classic System Towel giver mere end 700 ark til håndtørring af god kvalitet. Og Katrin Foamwash 1000 ml er en perfekt sæbe til enhver arbejdsplads. Alle disse produkter giver en fantastisk brugeroplevelse, når de bruges sammen med de perfekt matchende Katrin Inclusive design-dispensere.

At kysse er sjovt og ret ofte værd at gøre, men i forbindelse med arbejde ender du som regel med håndtryk. Derfor er det vigtigt at bekymre sig om håndhygiejnen på enhver arbejdsplads. Det er her, vi hos Katrin kan hjælpe dig!

Del via:

Fortsæt med at læse

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form