Logo Lyreco

Den nemmeste måde at give din virksomhed øget produktivitet

og de 4 andre undervurderede fordele ved en forårsrengøring af kontoret.

Del via:

Vidste du, at glade forårsfornemmelser kan give din virksomhed en energiindsprøjtning? Tænk på alle de positive konsekvenser for produktiviteten! Men det er ikke den eneste fordel ved en ordentlig forårsrengøring. Det er en god gave til dine kunder og kollegaer. Hvorfor? Lad os finde ud af det.

1. Dit professionelle image

Vi kender alle videnskaben, der ligger bag det første indtryk. Det tager kun få sekunder for hjernen at bedømme noget. Så når dine kunder besøger din virksomhed for første gang, skal du helst ramme rigtigt med det samme.

Snavset opvask, overfyldte skraldeposer og rodede skriveborde sender et klart budskab: du er overbebyrdet, eller du er uprofessionel. I begge tilfælde vil folk måske spørge sig selv, om dine prioriteter er rigtige, for et rodet kontor kan gå ud over effektiviteten. Og er det ikke netop effektivitet, kunderne sætter pris på? Forårsrengøringen er en god lejlighed til give kontoret det image, du ønsker.

2. Reduceret sygefravær

Takket være din støvsuger, der kører rundt i din virksomhed tre gange om ugen, er din virksomhed altid ren, ikke sandt? Faktisk ikke, fakta siger noget andet. Sygefravær er stadig en væsentlig omkostning for arbejdsgivere. Vidste du, at det gennemsnitlige sygefravær i Storbritannien er 19 dage pr. person pr. år? Puha, det er næsten 4 arbejdsuger! Selvfølgelig er ikke alt fravær relateret til rengøringsstandarden på kontoret, men en stor del er forbundet med forkølelse, influenza, maveproblemer og madforgiftning pga. rengøringsstandarden. Det er tid til at starte en sand rengøringsrevolution! Oplev, hvordan sygemeldingerne bliver færre.

De uundværlige produkter til forårsrengøring

Lad os hjælpe dig med at blive mere effektiv.


Bestil rengøringsmidler

3. Forbedret datasikkerhed

Ingen ønsker en omfattende lækage af kundedata. Men der er heldigvis ingen rodede skriveborde eller dynger af papirer, der ligger frit fremme i din organisation, vel? Vidste du, at 43 % af alle brud på datasikkerheden (*Infosecurity Magazine) er relateret til insidere, dvs. sikkerhedsrisici indefra i organisationen? Ups…

Din virksomhed kan sikkert bruge et genopfriskningskursus. Et ryddeligt skrivebord er det første skridt til at sikre dine virksomhedsdata mod lækage. Et ryddeligt skrivebord betyder ganske enkelt, at alle borde er ryddet, når arbejdsdagen er slut. Men politikken kan omfatte flere ting:

  • Placer makulatorer ved siden af alle printere;
  • Sørg for (aflåselig) opbevaringsplads;
  • Opbevar alle nøgler sikkert låst væk;
  • Sørg for, at der er nok skraldespande;
  • Hold din arbejdsplads fri for overflødige papirer, uanset om de er fortrolige eller ej.

4. Øget produktivitet

"Hvis et rodet skrivebord er tegn på en rodet hjerne, hvad er så et tomt skrivebord tegn på?" Hmm, ok. Einsteins holdning var klar: et rodet skrivebord stimulerer kreativiteten. Men i hvilken grad stimulerer det samtidigt produktiviteten?

At blive mere produktiv på arbejdet er ikke raketvidenskab, men det kræver, at du bliver mere bevidst om, hvordan du styrer din tid. Et rent bord er en effektiv start på øget produktivitet, fordi du:

  • ikke spilder tid på at lede efter specifikke dokumenter;
  • ikke behøver at skabe plads til at arbejde;
  • bliver stimuleret til at digitalisere dit arbejde;
  • og ikke bliver distraheret af ting, som ikke er væsentlige.

5. Glade kolleger

Foråret er den bedste tid på året til at starte på en frisk og gøre kolleger begejstrede for nye ideer og initiativer. Så hvis du virkelig vil sætte prikken over i’et, så udnyt den positive stemning, og giv din virksomhed en ekstra energiindsprøjtning. Gør en indsats for at få et behageligt og rent arbejdsmiljø. Vis, at du interesserer dig for dine kollegers velvære, så hører du dem snart kvidre glade ... ligesom fuglene!

Del via:

Fortsæt med at læse

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form