Logo Lyreco

De bedste forårstips til vedligeholdelse af faciliteterne

6 tips til at give jeres bygninger et forårseftersyn

Del via:

Nu hvor vinteren endelig er forbi, er det tid til at få virksomheden klar til at skinne igen – i bred forstand. Foråret er den perfekte lejlighed til at give virksomheden et eftersyn. Kompliceret? Slet ikke, I kan begynde helt enkelt med bygningernes vedligeholdelse med disse hurtige tips. Bygningen er en indbydende reklame for virksomheden, men den overses ofte i vedligeholdelsesprocessen. Helt ærligt, hvornår er så sidste gang, I virkelig undersøgte den aktuelle tilstand for bygninger og vedligeholdelse? Et såkaldt "helbredstjek" forhindrer, at små problemer udvikler sig til store problemer. Så hvad venter I på? Kom i sving! Foråret er kommet!

1. Invitér leverandøren med til eftersyn

Vi kender alle følelsen: Man fikser én ting, og så går noget andet i stykker. Lad os gå lige til sagen: Det er derfor, man skal fange de små detaljer lige nu, inden de ender som større problemer. I behøver ikke at gøre det hele selv – invitér en leverandør (eller jeres egen altmuligmand) med på en gennemgang af bygningen(erne) med henblik på vedligeholdelse og rengøring. Før en fortegnelse over det, I finder, notér nødvendige reparationer, og læg en plan for, hvordan bygningens tilstand genoprettes.

Ved at være opmærksom på kan føre til enorme forbedringer i udseende og funktionalitet. Og hvis I tilføjer regelmæssige forebyggende procedurer til jeres årlige vedligeholdelsesprogrammer, vil forbedringen være vedvarende.

2. Se jeres bygning med nye øjne

Hvordan tror I, at gæster ser på jeres bygning? Hvad er deres første indtryk, når de træder ind af døren? Stemmer dette indtryk overens med virksomhedens ønskede image?

Vinteren er hård ved jeres indgangsarealer og gulve. Sne, regn og vejsalt: Skidtet trampes rundt på tæpperne, og gulvene bliver ridset. Forestil dig, hvad det betyder for jeres gulve og indgangsarealer! Efter vinteren er det tid til at give tæppet en damprensning og gulvet en polering. Husk – det handler om detaljer. Små ting kan gøre en enorm forskel for bygningens førstehåndsindtryk. Åh, og den gamle, nedslidte dørmåtte? Måske er det tid til en udskiftning!

De uundværlige produkter til forårsrengøring

Lad os hjælpe dig med at blive mere effektiv.


Bestil rengøringsmidler

3. Sørg for, at har det rigtige udstyr klar

En ordentlig forårsrengøring kan gøre meget for organisationen. Det er en gave til både kunder og kollegaer.

Til ethvert nyttigt projekt hører ordentligt udstyr, og til en god forårsrengøring hører ordentligt rengøringsudstyr. For at sikre, at I kun bestiller det, I har brug for, kan I lave en liste over alle de rengøringsaktiviteter, I foretager i jeres faciliteter. Foretag et lagertjek af jeres rengøringsmidler og -materialer, og kontrollér, om mopper, koste eller støvsugere er ødelagte og kræver reparation eller udskiftning. Nu er et godt tidspunkt at forny jeres rengøringsudstyr, hvis det er nødvendigt.

4. Opdag skjult snavs

Vinteren har sat sine spor på bygninger og vinduer. En af de mest givende opgaver i et forårseftersyn er at gå videre end den ugentlige rengøring og sørge for, at I ikke overser noget snavs. Kast for eksempel et blik på jeres markiser. Rul dem ud, og kontrollér, hvor rengøring er nødvendig. Snak med leverandøren – de større vinduespudsere har mulighed for at rengøre solafskærmning.  En anden måde til at få bygningen til at skinne igen er en trykluftrenser. Medarbejderne vil sætte pris på resultatet!

5. Glem ikke udendørsarealerne og parkeringsanlægget

Det er det første, jeres gæster ser, og I kan her gøre en stor forskel med minimal investering: Vi taler om jeres indgangsarealer, græsplæner og parkeringspladser. Overvej følgende:

  • Fjern regelmæssigt alle nedfaldne blade og grene
  • Hvad med jeres vedligeholdelsesudstyr, er det stadig intakt?
  • Hvordan forholder I jer til rygere, er der en effektiv cigaretopsamler og et overdækket rygeområde?
  • Kræver klimaanlægget vedligeholdelse?

(Glem ikke – efter foråret kommer sommeren. Har du testet det? Luftkvalitet er afgørende for medarbejderens helbred.  Kontrollér jeres servicekrav, og sørg for, at bygningen er klar til årets første hedebølge!)

6. Gør rengøringen mere miljøvenlig

Når det drejer sig om påvirkning af miljøet, tager I forhåbentlig jeres ansvar for at bidrage (som virksomhed) til EU's klimamål for 2030 alvorligt. Men hvordan gør man egentlig det?

Hvad angår rengøring, kan jeres bidrag være enormt. Og ved I hvad? I kan starte med det samme under forårsrengøringen! Ved for eksempel at vælge miljøvenlige rengøringsmidler. Vidste I, at der findes fuldt biologisk nedbrydelige rengøringskemikalier, der giver resultater, som er mindst lige så gode som med traditionelle kemikalier?  Så der er endnu mere grund til at kontrollere mærkningen på jeres eksisterende kemikalier for at se, hvor grønne produkterne er, og bruge foråret til at få en grøn start. Men selvom I ikke vil udskifte jeres yndlingsprodukter, er der alternativer til at udligne de udledninger, I ikke kan reducere, for eksempel Easy on the Planet-programmet.

Et forårseftersyn af bygningen hjælper med at få topkvaliteten tilbage. Hvis I holder jeres faciliteter i god stand, vil det ikke blot forhindre småproblemer i at udvikle sig til større problemer, det vil også forbedre gæsters førstehåndsindtryk og endda øge den samlede medarbejdertilfredshed. Så med lidt ekstra opmærksomhed på kontoret bliver det et sundere sted for alle!

Del via:

Continue Reading

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form