Logo Lyreco

Arbejd med en plan

Del via:
  • Diversey

At drive en forretning med et stort antal sites er en udfordring. Jobbet at gøre alle sites klar, velforsynet og fokuseret på deres opgave, kræver næsten al tid til rådighed. Ved denne konstante udfordring, er et emne næsten altid overset., at holde et repræsentativt og rent arbejdsmiljø på hver eneste sites.

På alle disse sites findes, en stor samling af forskellige rengørings kemikalier. 8 forskellige flasker med rengøringsmidler af 4 eller flere brands, på et lille sted er ingen undtagelse. Folkene på stedet bruger deres erfaring og vaner fra hjemmet for at udføre den uønsket, men nødvendige job, kendt som rengøring.

Når de ansatte bliver konfronteret med behovet for rengøring, så køber de i nærheden eller online de rengøringsmidler som de kender og bruger. Med det stigende udvalg af rengørings kemikalier, stiger risikoen for forkert brug og dertilhørende sikkerheds brud.

Løsningen til ovennævnte scenario er simpel, men mere vigtigt så indeholder den flere fordele.

”Lav en skræddersyet rengøringsplan”

At indføre en skræddersyet rengøringsplan, designet med højeste effektivitet til det enkelte sted, vil sikre en holdbar måde at gøre rent på. En rengøringsplan som er indøvet og gennemført på alle steder i hele organisationen, vil implementere og sikre en sikker og effektiv rengøring. Med et lille udvalg af produkter, kan opnås en stor effekt på omkostningerne og reducerer arbejdsmængden, samtidigt forhøjes kvaliteten af rengøringen. Specielt når stedet har repræsentative formål, er det vigtigt at det fremtræder så pænt og rent som det kan.

Kort fortalt vil en skræddersyet rengøringsplan give følgende: 

Sammen med Diversey, kan Staples hjælpe Jer med en skræddersyet rengøringsplan, baseret på innovative rengørings løsninger som f.eks. SmartDose doserings platform, samt hvad der kræves for at maksimere kvaliteten og samtidigt sikre sikkerhed og omkostnings reduktion. 

Del via:

Fortsæt med at læse

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form