Logo Lyreco

Antibakteriel ergonomi fra SHERPA

Del via:

Snavsede overflader og ikke-ergonomiske arbejdspladser har enorm effekt på sundheden for medarbejdere, og dermed også på deres produktivitet, derfor bør korrekt kontorudstyr være vigtigt for alle virksomheder!

isoleret, teknologi, person, udstyr, business, glaseret, stål, plastik, rigdom, desktop, magt, isoleret, udeblivelse, forbindelse, elektricitet, papir, data, symbol, portable, billede

DURABLE er en producent af høj kvalitet -og funktionelle kontorartikler, DURABLE har med sine mange display panelsystemer, løsninger der tager hensyn til en sund og ergonomisk arbejdsplads.

Display panelsystemer SHERPA® og VARIO® giver hurtig og nem adgang til oplysninger og dokumenter. Begge giver mulighed for hurtig udskiftning af paneler på grund af stift mekanismen. Til brug på bordplader eller vægge, informations- og præsentation enheder af slidstærke paneler med matchende system der gør det nemt at udskifte fra det ene system til det andet system tilbyder DURABLE et stort udvalg af løsninger til alle områder. Herunder kontorer, industrielle miljøer, køkkener, showrooms og meget mere. Ud fra følgende betragtninger SHERPA® står for Premium kvalitet plastmoduler. VARIO® displaysystemer er fremstillet af pulverlakeret stålplader, og er derfor ideelle til brug i situationer med intensiv slitage.

Udforsk SHERPA® MOTION for maksimal ergonomi: En galvaniseret bold forbinder foden med panelerne og med et stabilt underlag, der giver 360 ° rotation, læsevinklen er variabel fra 25 ° til 70 °. Den roterende bordfod omfatter 10 SHERPA® display-paneler i A4-format og er ideel til en bred vifte af applikationer: kan bruges på arbejdspladsen, både når man står eller sidder og kan bruges af flere personer, mellem flere arbejdsstationer, effektiv når de daglige rutine skal udføres.

indendørs, hospital, medicin, room, møbler, sundhedspleje, patienten, indvendig, ingen person, kirurgi, sæde, klinik, medicinsk, stol, vindue, udstyr, entre, lampe, bord, teknologi

På ofte berørte overflader udvikler der sig hurtigt bakterier, og på kontoret er det især panel systemer der ofte berøres af mange forskellige mennesker. SHERPA® BACT-O-CLEAN tilbyder en række display panel systemer med antibakterielle egenskaber, både som desktop eller væghængte enheder. Den stilfulde lyseblå bund og SHERPA® paneler har begge antimikrobielle egenskaber, med sølv og kobber-ioner, der effektivt forhindrer vækst af mikroorganismer, herunder E-coli, MRSA, Listeria og Salmonella. SHERPA® BACT-O-CLEAN paneler er åben på to sider, til praktisk indføring og fjernelse af prislister, telefonlister, katalog sider etc.

Tom, tom, papir, tomme, pad, dokument, notebook, note, laptop, isoleret, picture frame, design, business, illustration, side, ark, office, ingen person, skabelon, data

Kontorudstyr, der understøtter det ergonomisk arbejdsmiljø og reducerer spredningen af bakterier er afgørende for et produktivt kontormiljø. Med DURABLE´s slidstærke display-systemer, får du den perfekte kombination af elegant stil og fremragende funktionalitet til en sund arbejdsplads.

Del via:

Fortsæt med at læse

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form