Logo Staples

Tork Easy Handling

Del via:
Tork

I det hurtigt skiftende landskab for risikostyring har Tork udviklet mange produkter til risikobegrænsning. Tork Easy Handling™-pakkesystemet, der er designet til at gøre livet lettere, er blevet udvidet til at omfatte endnu flere produkter. Tork Easy Handling™-indpakningen er designet til at hjælpe rengøringspersonale og facilitetsledere. Indpakningen blev lanceret i kølvandet på en SCA-observationsundersøgelse af rengøringspersonales arbejdsliv.

Undersøgelsen afslørede, at en stor del af en rengøringsassistents tid går med at bære uhåndterlige pakker med papirhåndklæder, toiletpapir og andre forsyninger over lange afstande. Både Torks pakker af plastik og Torks kasser af pap er designet til at afhjælpe denne byrde.

     

Produkter med vores Tork Easy Handling™-indpakning omfatter:

Tork Xpress Blød Multifold Premium Håndklædeark (kode 100288): Et stort og blødt håndklæde, der er skånsomt mod hænderne og har en følelse af høj kvalitet.
Tork SmartOne Toiletrulle (kode 472242) og Tork Aftørringspapir Centerfeed (kode 151131)

Andra produkter som bidrar till att minska riskerna i det snabbföränderliga landskapet är Tork skumtvål, och den särskilt anpassade dispensern för personer med lägre handstyrka.

Tork har ett nytt sortiment av miljömärkt skumtvål som passar särskilt väl i allmänna toalettutrymmen på restauranger, hotell, skolor och sjukhus. En särskilt anpassad dispenser gör användningen enklare för barn och personer med lägre handstyrka. Av denna anledning har tvålen för känslig hud tilldelats ett kvalitetsgodkännande av Svenska Reumatikerförbundet och certifierats med miljömärkningar inom Norden och EU. Dessutom blir det inte lika kladdigt med skumtvål som med flytande tvål, vilket gör att toalettutrymmet förblir fräscht längre.

All vår tvål kommer i förslutna engångsflaskor som minimerar risken för föroreningar. Engångsflaskan har utformats för snabbt och enkelt utbyte.

Del via:

Fortsæt med at læse

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form