Logo Lyreco

tesa® tape - løsninger: Svaret på mere sikkerhed

Del via:

Tillid er godt – forebyggelse er bedre. I forsøget på at undgå skader og farekilder lægger virksomheder i stigende grad vægt på sikkerhed som et tema. Som en af verdens førende producenter af nyskabende tapes har tesa udviklet et stort udvalg af fremragende produkter, der bidrager til at sikre, at produkter og bygninger forbliver funktionsdygtige og bevarer deres værdi. Nedenstående eksempler viser, hvilken merværdi tesas tapeløsninger leverer:

Emballagetapes fra tesapack® beskytter pakker mod beskadigelse

Handel på nettet boomer: Sidste år blev der alene i Tyskland afsendt ca. tre milliarder vareforsendelser. 68 procent af dem, der handler online, lægger stor vægt på sikre emballager, så tingene når frem til modtageren ubeskadiget – det viser en nylig undersøgelse fra online-brancheforeningen Händlerbund. Hvad enten det drejer sig om minipakker eller transport af farligt gods i XXL-pakker: Med de fremragende tesapack® tapes kan pakker i forskellig størrelse og vægt forsegles ordentligt og hurtigt. Ekstrastærk beskyttelse leveres f.eks. af tesapack® Pakketape Ultra Strong. Det er ikke alene ekstremt stærkt, men kan også afrives særligt støjsvagt. En værdifuld egenskab i et sundt arbejdsmiljø: Undersøgelser har vist, at der er mange emballagetapes, der ved afrivning når et lydniveau, der svarer til en bil, der kører 50 kilometer i timen!

Tape i stedet for at bore: Det smarte alternativ, der giver mere sikkerhed på arbejdspladsen

Ca. hvert sjette sekund er der personer, der kommer til skade med gør-det-selv-arbejde i Tyskland. Men heller ikke de professionelle, der hver dag arbejder på fabrikker med spidse genstande og værktøjer, undgår at komme til skade. For at forhindre disse uheld har tesa udviklet selvklæbende fastgørelsesløsninger, der klarer de mest krævende opgaver. Uanset om det drejer sig om den dobbeltsidede monteringstape tesa Powerbond®, der hæfter permanent, eller tesa Powerstrips®, der nemt kan fjernes igen: Det går som en leg at opsætte billeder, spejle og reklameskilte. Arbejdet kan udføres uden særlige fagkundskaber eller ekstra værktøjer. Dermed styrkes medarbejdernes arbejdssikkerhed, og bygningsskader som følge af forkert brug af værktøjer forhindres.

tesa Extra Power® Universal – den ekstrastærke tekstiltape, der holder sammen på verden

Nogle gange er hvert sekund afgørende, når en større skade skal forhindres: Utætte rør, ødelagte vinduesglas eller en defekt tagrende – i disse nødsituationer skal der handles hurtigt. Den ultrastærke tekstiltape tesa Extra Power® Universal, der kan afrives manuelt, er en pålidelig hjælp, når reparationer skal udføres hurtigt.

Del via:

Fortsæt med at læse

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form