Logo Lyreco

Rexel – Beskytter din identitet på kontoret

Del via:
Rexel

Identitetstyveri bliver stadig mere almindeligt, hvor kriminelle får adgang til følsomme oplysninger både online og offline. Cyberkriminelle kan være skyld i, at du ender med dyre regninger, og at dit personlige og professionelle omdømme beskadiges, idet de kopierer din identitet ved at stjæle personlige oplysninger og efterfølgende åbne nye bankkonti, optage lån, manipulere med dokumenter eller købe varer på dine vegne.

Ifølge Cifas, den britiske bedrageriforebyggelsestjeneste, er 41 % af alt bedrageri identitetsbedrageri, og dette tal stiger fortsat.

Der er forskellige måder at forhindre identitetsbedrageri på, og makuleringen er en af dem. Makulering med automatisk fremføring er en effektiv metode til at forhindre misbrug. Det beskytter din virksomhed og medarbejdere mod identitetsbedrageri, så bøder og eventuelle retssager undgås. Ikke alene sparer makulatorer med automatisk fremføring tid i kraft af den automatiske fremføringsfunktion, men de giver også medarbejdere mulighed for at fokusere på andre opgaver samtidig.

Del via:

Fortsæt med at læse

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form