Logo Lyreco

Hvor meget koster falskmøntneri virksomhedsejere?

Del via:
  • Safescan

Falskmøntneri skønnes at koste amerikanske virksomheder milliarder årligt, og EU vurderer, at falskmøntneri har kostet EU mindst 500 millioner €, siden euroens indførelse i 2002. Det at acceptere falske penge er en reel trussel, som enhver iværksætter møder. Den bedste beskyttelse er en aktiv politik mod forfalskninger på salgsstedet.

Hvilke valutaer forfalskes mest?
I absolutte tal, er den amerikanske dollar er verdens mest forfalskede valuta. I procent, fører det britiske pund. Euroen er også et vigtigt mål for forfalskninger; siden den blev indført i 2002, er mængden af ​​falske penge i omløb i Europa støt steget hvert år. 

Hvordan beskytter centralbanker pengesedler mod forfalskning?
Alle forfalskningsdetektorer er afhængige af avancerede sikkerhedsfunktioner, som centralbankerne med vilje integrerer i pengesedler. Disse funktioner begynder med særligt papir fra den centralbanken, som enten er en blandning af bomuld og hør, eller i stigende grad er polymerbaseret. Centralbankerne designer hver pengeseddel, så den indeholder komplekse ultraviolette, magnetiske, infrarøde og holografiske funktioner. I mange valutaer har hver seddeltype (eller pålydende værdi) også en unik, meget specifik størrelse, tykkelse og vægt. Dette er for at bekæmpe blegning af sedler (hvor falskmøntnere bleger en ægte seddel med lav værdi og trykker en højere, falsk værdi på samme papir) . 

Hvad hvis en centralbank ændrer en pengeseddel?
Centralbankerne arbejder konstant på at forbedre pengesedlernes sikkerhed, efterhånden som nye teknikker dukker op. Safescans valutastyringsteam holder sig ajour med udviklingen og opdaterer vores detektionssoftware, så snart nye pengesedler annonceres. Vi orienterer dig, når der er en opdatering klar; Alt du skal gøre er at installere den vha. USB- eller micro SD-stikket bag på din Safescan enhed. Når den nye seddel kommer i omløb, vil din Safescan detektor være klar til den.

Hvordan virker safescans forfalskningsdetektorer
Safescan tilbyder en række forfalskningsdetektorer med detektion, der passer ethvert budget og behov. Lige fra simple detektorer, hvor du manuelt kan tjekke en enkelt pengeseddels egenskaber  (fx. for ultraviolette eller magnetiske mærker) og hele vejen til sofistikeret, automatiseret multi-point detektionsteknologi. Alle er 100% testede af centralbankerne.

Disse funktioner begynder med særligt papir fra den centralbanken, som enten er en blandning af bomuld og hør, eller i stigende grad er polymerbaseret. Centralbankerne designer hver pengeseddel, så den indeholder komplekse ultraviolette, magnetiske, infrarøde og holografiske funktioner. I mange valutaer har hver seddeltype (eller pålydende værdi) også en unik, meget specifik størrelse, tykkelse og vægt.

Inkluderer safescan's seddeltællere også detektion?
Udover detektorer, tilbyder Safescan også et bredt udvalg af mønt- og seddeltællere. Alle Safescans automatiserede seddeltællere indeholder sporing af forfalskninger. Fra 1-punkts detektion op til multi-point detektionsteknologi. Alle er 100% testede af centralbankerne.

Del via:

Fortsæt med at læse

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form