Logo Lyreco

edding – alle taler om sikkerhed. Vi leverer løsninger!

Del via:
Edding

Uanset hvor stor din virksomhed er, så er sikkerheden på arbejdspladsen altafgørende. Risikostyring handler om at beskytte dine medarbejdere, dine ejendele og dine data. Det vil måske overraske dig at høre, at edding leverer løsninger til netop disse tre områder.

Bestandig edding 8400 CD/DVD/BD-pen – til beskyttelse af datasikkerhedskopier
Det er yderst vigtigt at sikkerhedskopiere sine data, og én nem måde at gøre det på, er ved at kopiere computerfiler til DVD- og Blu-ray-disk. Men de skal mærkes tydeligt og klart. Ellers finder du altså aldrig det der vigtige regneark fra forrige november igen. Det er her, edding 8400 CD/DVD/BD-pennen kommer ind i billedet. Den er perfekt til bestandig mærkning af CD-, DVD- og Blue-ray-diske. Takket være den bløde kuglepennespids, beskadiger den ikke dine diske. Og når diskene først er mærket, sidder den vandfaste blæk uden opløsningsmidler fast uden at blive tværet ud eller falme i lyset. edding 8400-pennen får desuden en anbefaling med på vejen af Verbatim, som er førende producent af opbevaringsmedier.

edding 8280 Securitas UV-pen – hellere være på den sikre side

Hvordan kan edding være med til at beskytte dine ejendele? Når først noget er blevet stjålet, hvor stor er chancen så for, at det bliver fundet og returneret til dig? Det kræver en eller anden form for skjult mærkning – og heldigvis er den bestandige edding 8280 UV-pen opfundet! Den producerer så godt som usynlig skrift på stort set alle overflader. Skriften er helt skjult for det menneskelige øje, men afsløres tydeligt under ultraviolet lys. Desuden er blækket vandfast, slidbestandigt, lysfast og hurtigttørrende. Dette værktøj til at forhindre tyveri er også en nødvendighed i alle sammenhænge, hvor skjult mærkning er påkrævet.

edding 8850-tømrerpen – til mærkning af steder, der er svære at nå

Okay – men kan penne virkelig forbedre sikkerheden for medarbejderne? Ja, de kan – og det er her, edding 8850-pennen virkelig kommer til sin ret! Den lange, tynde metalspids er ideel til mærkning af steder, der er svære at nå, og dermed det perfekt redskab til entreprenører, tømrere, elektrikere og VVS-installatører, når de nøjagtigt skal afmærke de huller, der skal bores. På den måde undgår man også, at ens mester bliver vred.

edding 950-industripen – den indlysende metode til at tydeliggøre farer

Denne bemærkelsesværdige pen benytter en yderst uigennemsigtig masse på ru, beskidte, rustne og endda våde materialer. Og når vi siger våde, så mener vi det! Faktisk kan dykkere bruge edding 950-pennen til at mærke skibes komponenter under vand, når de inspiceres. Glatte gulve, våde vægge, rustent metal, porøst træ og andre potentielt farlige overflader kan afmærkes hurtigt og helt tydeligt. edding 950-pennen er naturligvis vandtæt, men også udtværingsfri, ekstremt lysfast og varmebestandig ved op til 300 °C.

Del via:

Fortsæt med at læse

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form