Logo Lyreco

Det nemme og sikre alternativ til søm og skruer

Del via:
  • Tesa

Mange små- og mellemstore virksomheder står i disse tider med moderne markedsvilkår foran store udfordringer – markeder i hurtig forandring, voksende konkurrence og behovet for højtuddannede medarbejdere gør det svært for middelklassen. For at man på trods af dette kan holde sig konkurrencedygtig som en lille virksomhed er det af afgørende betydning, at man udnytter sine ressourcer optimalt. I den forbindelse er det også vigtigt, at man kan tilbyde sine medarbejdere en arbejdsplads, hvor pladsen udnyttes optimalt, og som virker venlig og attraktiv. Alligevel kan indretningen af en sådan arbejdsplads også være en udfordring for mange virksomheder: Ganske vist er der behov for et praktisk og enkelt indrettet kontorlokale, men ofte kan de fornødne ting ikke monteres ordentligt. Problemet for små virksomheder er nemlig, at de ofte ikke ejer men lejer deres kontorlokaler. Således undgår mange virksomheder at bore og montere, da de ikke vil gøre skade på udlejningslokalerne.

Dermed er det tydeligt, at klassiske fastgørelsesløsninger som skruer og søm ikke rigtigt lever op til de moderne behov fra nutidens virksomheder. Til indretning af en moderne og fleksibel arbejdsplads griber mange virksomheder derfor i dag til dobbeltklæbende alternativer. Fordelene ligger lige for hånden:

Enkel placering uden hjælp af dyrt værktøj
Den mest indlysende fordel ved klæbende fastgørelsesløsninger er naturligvis at de er lette at anbringe. Det kræver ikke ekspertviden, talent, dyrt værktøj eller lang oplæring at fastgøre ting på en sikker måde. Desuden tilbyder det brede produktsortiment af klæbende fastgørelsesløsninger i dag et alternativ til ethvert underlag – uanset om det handler om tapeter, fliser, gips eller sten.

Nemt at fjerne
Det er ofte lige så nemt at fjerne som det er at anbringe. Selvom mange produkter giver løfte om, at de sidder sikkert og permanent, kan de alligevel fjernes uden rester og ofte endda genanvendes. Her er det vigtigt at sørge for, altid at vælge det rigtige produkt til det rigtige underlag !

Færre beskadigelser
Ved udlejningslokaler undgår mange virksomheder ofte omfattende renoveringsarbejder, da væggene hurtigt kan blive beskadigede. Især ved arbejde i køkken- og toiletrum kan uerfarne arbejdere hurtigt gøre skade med langvarige konsekvenser, f.eks. hvis der bores i rør eller kabler. Desuden er anvendelsen af elektroniske apparater i vådrum også altid forbundet med risici.

Færre ulykker
Mange brugere har stor respekt for tunge værktøjer og denne frygt er ikke ubegrundet: Alene i Tyskland udsættes private håndværkere årligt for ca. 300.000 ulykker. Derfor udskyder mange brugere hellere monteringsarbejder, inden de selv tager boremaskine og hammer i hånden. Selv for meget erfarne brugere kan det at skrue, bore og hamre hurtigt blive farligt. En alt for høj selvtillid ved omgang med boremaskiner kan hurtig medføre skødesløshed, f.eks. glemmer mange brugere de påkrævede beskyttelsesbriller og passende beklædning. Brede ærmer, kæder eller langt, løsthængende hår kan nemt indfanges i boremaskinen og ende galt.

Mindre støv
Tilskadekomst og ulykker er dog ikke den eneste fare ved elektroværktøjer. Udover faren for direkte legemsbeskadigelse udsættes man desuden for en indirekte sundhedsmæssig belastning pga. støv. Mange af de klassiske fastgørelsesværktøjer forårsager en stor mængde støv og snavs under brug. For mange brugere, der udsætter sig jævnligt for denne støvbelastning, kan det have en enorm indflydelse på deres sundhed med potentielle langtidsfølger, såsom astma eller allergiske reaktioner. Naturligvis kan enhver anvendelse ikke erstattes med et borefrit alternativ – Brugere bør imidlertid forsøge at undgå så mange anvendelser som muligt, for at reducere den sundhedsmæssige risiko.

Del via:

Fortsæt med at læse

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form