Logo Lyreco

Bygningssikkerhed og sikkerhedsforanstaltninger

Del via:
staples

Facility-chefer har en utrolig svær opgave med at sikre, at virksomhedens anlæg og bygninger eller rum overholder lokale love og regler.

Her er nogle ting, du skal overveje for at opretholde en tryg og sikker bygning:

Brandsikkerhed

Regelmæssig brandsikkerhedskontrol sigter mod at identificere potentiel brandfare, der kan være opstået, siden faciliteterne blev taget i brug første gang. Du bør også kontrollere, at alle medarbejdere er bekendt med, hvad man skal gøre i tilfælde af brand. Vedligehold og kontrollér funktionaliteten af branddøre og brandalarmer. Har du den seneste skiltning, der kræves i dit lokalområde? En manglende brandsikringskontrol og manglende evne til at holde dit nødudstyr opdateret kan føre til, at din virksomhed får en bøde – og måske endda tab af menneskeliv. Det er endnu mere afgørende for virksomheder, der holder til i bygninger, hvor den brede offentlighed kommer. 

Sundhed og sikkerhed

Overholder alle dine kontorfaciliteter stadig sundheds- og sikkerhedskravene? Følger nye medarbejdere jeres procedurer? Tag dig tid til at kontrollere, at der ikke er løse ledninger eller andre snublefarer, at gelændere sidder fast og er sikre at bruge, og at ingen andre farer er dukket op siden sidste kontrol.  Opdater sundheds- og sikkerhedsmæssige retningslinjer om nødvendigt, f.eks. hvis virksomheden har ændret sig. Sørg for, at førstehjælpssæt er opdaterede ved at fylde indholdet op, så snart det er blevet brugt. Sørg for, at du har uddannet personale og nødprocedurer på plads.

Bygningssikkerhed 

Ved du, hvem der kommer og går i din bygning? Det er vigtigt at holde øje. Sikkerhedsbadges, overvågningskameraer og elektroniske sensorlåse kan alle hjælpe med at skabe et mere sikkert miljø - dette er af vital betydning, hvis dit firma håndterer følsomme oplysninger. 

Del via:

Fortsæt med at læse

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form