Logo Lyreco

Beskyt jeres data og opnå informationssikkerhed på kontoret

Del via:
  • Canon

Ifølge en undersøgelse foretaget af Institute of Directors, fortæller 76 % af de adspurgte virksomhedsledere, at deres virksomheder i stigende grad prioriterer IT-sikkerhed. Derudover planlægger 84 % af virksomhederne at øge udgifterne til IT-sikkerhed over de næste tre år. 

Data kan være en kilde til viden, der kan medføre forretningsmæssige fordele. Hvis data omvendt håndteres forkert, så kan de påvirke brands så negativt, at det kan skade deres omdømme eller være årsag til økonomiske vanskeligheder, der kan føre til at virksomheden må dreje nøglen om.

Information Security Officer er forretningens ven
Data er aktiver afledt af kunderelationer. De kan bruges til uendelig mange ting som eksempelvis at måle overskud, cash flows og aktivernes sundhed og værdi. De kan også bruges til at lave rapporter om leverandørers logistik, aktiviteter og kvalitet samt ressourcers kapaciteter. Når mennesker træffer beslutninger, træffes de i stigende grad på viden der er baseret på data.  

W. Edwards Deming skrev engang: ”Uden data er du bare endnu en person med en mening.”. Data er afgørende for beslutningstagningen i en digital virksomhed. Datarisici kan generelt opdeles i to kategorier - og er bedst formuleret i Hanlons ragekniv,: ”Tilskriv aldrig noget til ond vilje, hvis dumhed er en tilstrækkelig god forklaring.”- hvor enten: 

1. Data eksponeres utilsigtet af en person gennem en fejlvurdering, uhensigtsmæssig brugeradfærd, dårlig datapolitik eller en dårlig konstrueret teknologiarkitektur. Det kan også være en ulåst dør, der giver en tredjepart adgang til data.

2. En tredjepart bevidst og målrettet går efter at bruge data til uretmæssige formål. Disse personer bruger hackerangreb, bestikkelse og korrupte midler til at indhente de data, de er ude efter.

I begge tilfælde har organisationer en stor interesse i at etablere klare sikkerhedsstyringsprotokoller og økosystemer for at bevare kontrollen over, hvem der har adgang til data. Ansvaret for at designe, implementere og drifte sådant et system ligger normalt hos den ansvarlige for informationssikkerheden (ISO). 

Bliv enige om risikovilligheden
Hvordan opbevarer du data sikkert i et miljø, hvor data både er altafgørende for succes og essentiel for virksomhedens kontinuitet?

Som leverandør af kontorteknologier bidrager Canon dagligt til sikkerheden i tusindvis af store samt små- og mellemstore virksomheder verden over.
Det grundlæggende budskab er, at du sikrer dine data ved at starte med at fokusere på de simple ting først. Ved at iværksætte en række initiativer kan ISOs nå langt i forsøget på at beskytte virksomheden mod interne og eksterne sikkerhedsbrud. Dette uden at databrugere påvirkes væsentligt af sikkerhedssystemer og protokoller i deres daglige arbejde.

Antag, at der er sket en lækage af data
Det er nemt at være bagklog, men informationssikkerhed er langt sværere at etablere eller rette op på, efter skaden er sket. Den amerikanske kryptograf Bruce Schneier illustrerer det således: ”Hvis nogen stjæler din adgangskode, kan du ændre den. Men hvis nogen stjæler dit fingeraftryk, kan du ikke få en ny tommelfinger.".

Hos Canon opfordrer vi virksomhedsledere og IT-personale til ændre deres tankegang, og tænke over de konsekvenser et brud på sikkerheden ville have. En ting er at tænke, at dataene er sikre, men at antage at de er blevet kompromitteret kræver en helt anden dagsorden.

Sådan hjælper Canon med at beskytte dine data
Digitale virksomheder er bygget op på data, hvilket medfører, at datasikkerhed er et utrolig vigtigt emne, som alle digitale virksomheder har højt på agendaen. Virksomheder ønsker, at deres partnere bidrager til deres sikkerhed uden at tilføje yderligere risici. Canon er en proaktiv partner for virksomheder, som ønsker at beskytte deres data og indføre stærke informationssikkerhedsprotokoller. Vi ønsker, at vores kunder altid ved, at de kan gøre bedre forretning med Canon. De kan være fuldstændig sikre på, at vi altid vil sætte fokus på, og tage hånd om, eventuelle sikkerheds- og dataproblemer. 

Del via:

Fortsæt med at læse

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form