Logo Lyreco

Sammen om at gøre arbejdspladsen overskuelig!

Del via:
  • Dymo

Det sker jo af og til, at man ikke kan finde det, man står og skal bruge på kontoret, så arbejdet reelt ikke kan udføres.  I moderne kontormiljøer er samarbejde vigtigt, for at tingene kan fungere. Udstyr, som er alsidigt og nemt at bruge fælles, er med til at skabe en åben arbejdskultur med ægte samarbejdsånd. 

Mere styr på tingene, mere effektivt, mere samarbejde!
Skiltning og mærkning, der gør det muligt at finde tingene, hjælper medarbejderne med at gøre arbejdsmiljøet sikrere, mere produktivt og effektivt. Etiketmaskiner og etiketter kan hjælpe virksomheder med mange former for behov for mærkning og skiltning, der gør arbejdet nemmere for alle:

Den nye DYMO® MobileLabeler er en etiketmaskine, som er velegnet til fælles brug i kontormiljøer med Bluetooth® tilslutningen. Alle brugere kan oprette forbindelse til etiketmaskinen og udskrive etiketter via deres smartphones eller tablets.  Med den gratis DYMO Connect-app og Bluetooth® installeres maskinen hurtigt, og med funktioner som stavekontrol, indtaling af tekst og en bred vifte af skrifttyper kan der hurtigt oprettes op til 24 mm brede etiketter. 

Med MobileLabeler er det nemt at holde styr på tingene på hele kontoret, og på farten. Etiketter kan udskrives hvor som helst fra via smartphone på denne enkle måde:

  1. Download DYMO® Connect-appen
  2. Opret forbindelse til DYMO® MobileLabeler
  3. Skriv teksten
  4. Design og rediger etiketten
  5. Udskriv 

Det er nemt at dele den bærbare etiketmaskine med kolleger, til fremme for fælles brug på kontoret og inspiration til ægte samarbejdsånd med effektivitetsfordele. Gør virksomheden mere arbejdseffektiv med tydelig skiltning og farvemærkning. Med et stort og varieret DYMO sortiment med mere end 20 etiketfarver, -størrelser og -materialer at vælge imellem er det ikke svært at finde de rette etiketter til de rette formål!

Ved computeren kan du bruge LabelWriter TM 450 Turbo til at lave etiketter til breve, pakker, stregkoder og navneskilte, uden spild og bøvl med etiketark. Det præcise antal etiketter, der er brug for, udskrives nemt og hurtigt til overskuelig mærkning. Det er oven i købet muligt at oprette etiketter på pc eller Mac®**.

 

*DYMO MobileLabeler fungerer sammen med Windows® 7 eller nyere, Mac OS® v10.4 eller nyere, Android™ 4.4 eller nyere og iOS® 8.0 eller nyere. DYMO Connect fungerer sammen med Android™ og iOS.
**Fungerer sammen med Windows® 7 eller nyere og Mac OS® X v10.8 eller nyere. Microsoft og Windows er enten registrerede varemærker eller varemærker tilhørende Microsoft Corporation i USA og/eller øvrige lande. Mac og OS X er varemærker tilhørende Apple Inc. registreret i USA og øvrige lande.

Del via:

Fortsæt med at læse

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form