Logo Lyreco

Navneskilte: En afgørende del af et vellykket samarbejde

Del via:
  • durable

Et vellykket samarbejde mellem mennesker indenfor arbejdsverden er afgørende for at projektet bliver en succes. Til trods for at arbejdspladser bliver stadig mere virtuelle, er personlige møder fortsat meget  vigtige. Vær godt forberedt med produkter som støtter samarbejdet os mennesker imellem.
Uanset om det er interne eller eksterne møder og hændelser: De rigtige navneskilte er et vigtige grundlag for en vellykket tale og kommunikation, og gør det lettere med en klar identificering af forretningspartnere og kundere.

Uanset om det er på messer, i offentlige områder eller på møder - så er navneskiltet  en vigtig del af en professionel virksomhedsidentitet. Afhængigt af hvor de anvendes, så skal produkterne have særlige egenskaber: Højkvalitets navneskilte med et sofistikeret design understøtter et professionelt udseende og standard navneskilte er perfekte til en regelmæssig genbrug og praktisk funktionalitet.

Den ideelle organisation af navneskilte opnås ved to skridt :

Skridt 1: Vælg det rigtig navneskilt
De forskellige krav til navneskilte bestemmes af de enkelte anledninger. At man nemt kan identificere en anden person, gør det nemmere at tage kontakt til hinanden.
For at få et proffesionel look, anvendes : PRESTIGE navneskilt fra DURABLE. Disse navneskilte af høj kvalitet er tilgængelige med en stilfuld aluminiumsramme, en elegant sort kant  eller uden ramme for et enkelt udseende. Smart og lækkert: SMART CLIP-navneskilt i mini-format kan fæstes, f.eks. på skjortekrave, jakkerevers eller slips. Med det rigtigte valg af navneskilt, med tilstrækkelig info på, kan du give et godt førstegangsindtryk og grundlægge en fremgangsrig kommunikation!

Skridt 2: Udskrift af navne enkelt og effektivt
Det gratis udskriftssoftwareprogram DURAPRINT® gør det enkelt at fremstille indstik til navneskiltene og gør det muligt at designe dine egne navneskilte, som udskrives og kan gemmes for senere brug. Print ud på DURABLE BADGEMAKER® - A4-ark med navnetiketter som let kan skilles ved hjælp af praktisk perforering af arket. Findes i forskellige formater for at kunne tilpasse de forskellige størrelser på navneskiltene.

TIPS! Med nogle få klik kan man skabe navneskilte med navne og billeder til f.eks. et større event ved hjælp af databasefuktionen i DURAPRINT® programmet. Lettere kan det næsten ikke blive!

Navneskilt: Innovativt og kreativt! Giv dit firma et personligt navn.Del via:

Fortsæt med at læse

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form