Logo Lyreco

MeetSPACE: En ny måde at samarbejde på

Del via:

Efterhånden som virksomheder overalt forbereder sig på at kalde deres medarbejdere tilbage på arbejdspladsen, kræver den måde, hvorpå vi samarbejder og interagerer med hinanden, en ny tilgang. Det betyder et skift i den måde, vi bruger og administrerer MeetSPACE på – stedet, hvor folk mødes for sammen at skabe store ting. Som din betroede guide vil Staples gennemgå de nye anbefalinger til MeetSPACE.

Hold afstand og følg forskrifterne

Mens du jonglerer med mødereferater, vigtige e-mails og en indre dialog om, hvad du skal have til frokost, sker det utænkelige – nogen nyser !. Tidligere ville et simpelt "prosit" være tilstrækkeligt, men nu vil folk hæve deres øjenbryn og være bekymrede. Det er ikke en mærkelig reaktion. Verdenssundhedsorganisationen (WHO) siger, at de fleste dråber, som slipper ud i rummet, når nogen hoster eller nyser, lander på nærliggende overflader. Det betyder, at hvis du står inden for en meter af en person, der hoster eller nyser, kan dråberne lande på dig. Dette øger risikoen for infektion. Men med de rigtige forholdsregler bør risikoen for infektion kunne mindskes, og medarbejdere og kunder kan fortsætte deres gøren og laden på en sikker måde. Denne virus, såvel som blot et almindeligt høfebernys, kommer derfor ikke i nærheden af dig, når du opholder dig i et gennemarbejdet MeetSPACE, hvor afstand og hygiejne kommer i første række.

Sund og sikker på kontoret

Uden for det formelle MeetSPACE er der også et væld af andre fællesrum, man ikke må overse. Det kan f.eks. være, når man forlader mødelokalet, går ned ad gangen, holder på trappens gelænder, kører i elevator eller venter i receptionen på en kollega. En opmærksom tilgang til den daglige gang gennem MeetSPACE kan have en betydelig effekt.

Undersøgelser tyder på, at vores hænder udgør 80 % af spredningen af mikroorganismer. Derfor er alt, hvad du er vant til at bruge dine hænder til, som f.eks. at åbne døre og trykke på elevatorknapper, nu blevet til en bekymring i denne nye situation. Hvis det er muligt, bør du overveje at holde døre åbne. Ved alle branddøre bør du opstille fritstående, berøringsfrie hånddesinfektionsmidler i nærheden af hver dør. Specifikke døråbnere og CleanKey kan også være en løsning. CleanKey kan endda bruges til flere formål, herunder at trykke på elevatorknapper eller vælge din yndlingskaffe fra kaffemaskinen.

Vil du vide mere om, hvordan du kan beskytte højt befærdede steder på kontoret? Tal det hele igennem i dag med din Account Manager.

Se produkter

http://www.mkda.com/miami/news/how-covid-19-will-change-the-workplace/

https://www.who.int/docs/default-source/coronaviruse/getting-workplace-ready-for-covid-19.pdf

https://www.who.int/teams/risk-communication/employers-and-workers?gclid=Cj0KCQjw-_j1BRDkARIsAJcfmTG7MHYsdwG9UCMQNVMmtbRhDKYmm1zuCDnB9e5xzQcFdFP0xjbqDFIaAlmaEALw_wcB

https://www.flashpack.com/careers/creative-ways-to-work-from-home-during-coronavirus/

https://www.osha.gov/Publications/OSHA3990.pdf

https://thereceptionist.com/blog/protect-your-office-from-the-risk-of-infectious-disease-starting-in-the-lobby/

https://www.nytimes.com/interactive/2020/03/15/business/economy/coronavirus-worker-risk.html

https://www.brickunderground.com/live/coronavirus-covid-19-rethinking-elevator-etiquette-buildings-nyc

Del via:

Fortsæt med at læse

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form