Logo Lyreco

Forny arbejdspladsen med Legamaster.

Del via:
Legamaster

Arbejdspladserne ændrer sig globalt set hurtigt.  Fremtidens kontor vil være fleksibelt, åbent og samarbejdende for at stimulere produktivitet, kreativitet og innovation med stor fokus på høj kvalitet, tilpasning, multifunktionalitet og interaktion.

De primære tendenser som mobilitet, det stigende behov for spontane, tilfældige interaktioner, geografisk spredte arbejdsstyrker og et skift fra store konferencelokaler til mindre mødelokaler former udviklingen af det fremtidige kontor. Virksomheder anbefales for at maksimere interaktion og samarbejde at inkorporere mindst ét element i en mødesession som ikke anvender teknologi og for at udvikle en kreativ, samarbejdende atmosfære rundt omkring flipovers, Magic-Chart folieark og andre værktøjer, der er taktile og interaktive.

Business, ingen person, isoleret, papir, moderne, teknologi, dokument, lodret, indendørs, illustration, udstyr, kreativitet, data, tom, tom, rådgivning, office, grafisk design, industri, data

Vores mobile Legamaster Silvertec-flipover er en ikonisk nødvendighed på alle arbejdspladser. Den er nem at bruge, den er fleksible og kan tilpasse sig og er effektiv til visualisering, generering og opsamling af ideer fra en gruppe mennesker.  Den kurvede overflade og det ergonomiske design understøtter hånden, mens der skrives. Denne metalflipover har en sølvfarvet belægning i høj kvalitet og er nem at justere i højden.  Den stjerneformede sokkel og de fem låsbare hjul sikrer nem og hurtig mobilitet. 

Det unikke og overraskende Legamaster Magic-Chart Whiteboard skaber en umiddelbare skriveoverflade, selv når der ikke er et whiteboard eller en flipover i nærheden. Det er en perfekt klar-til-brug-løsning til ethvert spontant eller planlagt møde. De elektrostatiske folieark kan sidde på alle overflader (træ, beton, glas, tapet) uden at afgive pletter eller klisterrester. De kan nemt og problemfrit flyttes flere gange. En uovertruffen løsning til brainstorming, konceptualisering og generering af intense og fokuserede ideer.

Del via:
Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form