Logo Lyreco

edding hjælper dig med at realisere dine mål

Del via:
Edding

Hvis du er i stand til at øge effektiviteten ved hjælp af virkningsfuld kommunikation, er det muligt for alvor at styrke informationsstrømmen og oplyse dit publikum – det betyder en bedre lancering af virksomheden eller en idé. I over 55 år har edding leveret et bredt sortiment af skrive- og markeringsprodukter, som er velegnede midler til at realisere dine mål og opgradere din arbejdsplads.

Om det så handler om et vigtigt møde, en intens brainstorming eller blot en intern præsentation, så er whiteboard- og flipchartpennene fra edding med til at sikre, at virksomheder og medarbejdere yder deres bedste, og at produktiviteten effektiviseres via en pålidelig og brugervenlig skrive- og markeringsløsning.

Business, tekst, symbol, internet, løsning, sprøjte, sammensætning, teknologi, forskning, mennesker, uddannelse, strategi, design, World Wide Web, fremskridt, horisontale, illustration, organisation, kreativitet, data

Få mest muligt ud af vores produkter

edding-whiteboard- og flipchartprodukternes levetid forlænges nemt og hurtigt via genopfyldning. Det både skåner miljøet og er billigere i længden.

Har du glemt at sætte hætten på en pen? Takket være eddings Cap-off-blæk er pennen stadig klar til brug – selv efter et par dage.

 Bekvemt og praktisk... med den indbyggede lommeklemme har du altid en edding whiteboard- eller flipchartpen ved hånden og klar til brug til både spontane og planlagte møder.

Label, tegn, symbol, banner, business, show, illustration, firkantet, isolerede, billede, knap, design, tekst, skabelon, salg, medlem, orden, tid, grafik, tag
Genfyld, medicin, ingen person, teknologi, videnskab, udstyr, desktop, illustration, industri, isoleret, medical, sundhed, forskning, container, glas, mærke, symbol, test, behandling, plast
Business, kvinde, indendørs, papir, folk, succes, uddannelse, finansiering, succes, intelligens, office, tegn, graf, finansiering, moderne, internet, teknologi, skuespiller, skrivning, ser

edding-whiteboardpenne – specialisten til fængslende præsentationer

Disse pålidelige kvalitetspenne er velegnede til skrivning, markering og tegning på ikke-porøse overflader, som f.eks. whiteboard eller glas, og indeholder lysægte blæk, der både tørrer hurtigt og kan aftørres uden brug af væske.

edding-flipchartpenne – efterlader et varigt indtryk

Specialfremstillet til brug på flipchartpapir. Den vandbaserede blæk giver en yderst jævn skrift i livfulde farver, som ikke trænger igennem papiret. Således giver du et godt indtryk hver gang.

Så hvis du har brug for robuste, udtryksfulde og kreative løsninger af høj kvalitet til mødelokalet, kan edding tilbyde de bedst tænkelige produkter til realisering af dine mål og ideer.

Del via:

Fortsæt med at læse

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form