Logo Lyreco

Send en julehilsen til dine kunder

Del via:
  • HP papers

Juletiden nærmer sig, så her er en god anledning til at fortælle dine kunder og dine kolleger, hvor meget du sætter pris på dem med nogle smukke, personlige julekort. 

Det styrker kunderelationerne og underbygger dit netværk af kolleger. Du ved allerede, at dine anstrengelser vil betale sig. Spørgsmålet er, hvordan du giver dig i kast med det? Noget, vi ofte glemmer, er, at selv en lille handling over for en person, kan vise sig at få en stor effekt. Men det skal gøres på den rigtige måde.

Juletiden er en fantastisk lejlighed til at puste liv i et gammelt venskab, gøre en vigtig person opmærksom på dig eller ganske enkelt blot sige tak. Og et tiltalende julekort vil være det perfekte værktøj til dig. Hvorfor?

4 fordele ved julekort

  1. Det er enkelt, ikke ret dyrt at fremskaffe.
  2. Det kan gøres personligt.
  3. Det inspirerer og kan udføres på mange måder.
  4. Det er håndgribeligt. Noget, man kan røre ved.

Det sidste punkt er især vigtigt i en stadig mere og mere virtuel verden. Forestil dig det øjeblik, når modtageren får kortet fra dig. Det bliver en virkelig, følt oplevelse:

Når han/hun tager kuverten, drejer den om for at undersøge den og skærer eller river den op. Trækker kortet ud og åbner det. Ser godt på trykket og grafikken på det, når lyset falder på papirfladen og farven.

Denne følelse og optiske fornemmelse går direkte til hjernen og giver en diskret og dog følbar bevægelse.

HP Colour Laser Paper
Et julekort er et af de dokumenter, hvor papirkvaliteten er lige så vigtig som indholdet. Det første skridt i dit kortprojekt er derfor at vælge papir.

anbefaler, at du bruger HP Colour Laser 200 g/m² og derover. Med den helt rigtige tykkelse og stivhed er papiret helt glat og med en overlegen hvidhed. HP Colour Laser-papir er designet til at skabe fremragende resultater på stort set alle typer printere, og det vil få dit julekort til at føles personligt trykt, med laserskarpe billeder og høj kontrast med livlige farver.

HP Colour Laser-papir giver dine præsentationer, direct mail, forretningskort og andre trykte dokumenter et fremragende indtryk. Se vores sortiment af HP Colour Laser-papir.

Del via:

Fortsæt med at læse

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form