Logo Lyreco

Parker er din livslange partner i din stræben efter at nå store mål og skrive din egen historie.

Del via:
Parker

PARKER har en lang historie og en enestående viden, som har banet vejen for skabelsen af nogle af branchens mest mindeværdige og innovative produkter i de sidste 125 år. 

PARKERs smukke, nøje udvalgte materialer og ædelmetaller – op til sterling sølv eller 18K massivt guld på de mest fornemme modeller – forbedres med manuel polering og andre dekorative behandlinger på de fleste penne. Ædelstene og nye, taktile overfladebehandlinger er med til at give kollektionen af prestigefyldte PARKER-penne deres fornemme udseende og følelse.PARKER er en livslang partner for dem, der stræber efter at nå store mål og skrive deres egen historie.

Skriv på en praktisk, sjov og udtryksfuld måde med Urban

Urbans dynamiske, kurvede design giver et modigt, moderne udseende, der fordrer opmærksomhed. Med en spids af rustfrit stål, som er designet til både venstre- og højrehåndede skribenter, og Rollerball FreeInk-teknologi, der giver en ubesværet, problemfri og sikker skriveoplevelse, garanterer Urban, at din inspiration aldrig bliver afbrudt. 

Hver enkelte Parker Urbans ergonomisk form understreger en moderne og dynamisk stil. Hoveddelen og låget er begge udført i lakeret messing med et asymmetrisk mejslet mønster og en kant af krom, hvilket gør denne Parker-pen til en praktisk og elegant gave.

Nyd ren og smuk skrift med en Parker IM rollerball-pen

Parker IM-pennen er moderne, elegant og professionel og velegnet til at medbringe overalt.

Den innovative Rollerball FreeInk-teknologi sikrer en jævn og intens skriveoplevelse, mens det lækre grafiske design giver et stilrent udseende.

Det moderne design af denne rollerball-pen gør den til elegant tilbehør til ethvert skrivesæt. Den koniske form, den dybsorte lak og kanten i guld gør denne Parker-pen til en imponerende og betænksom gave.

Når du kommer tilbage til arbejdet, kan du udtrykke din kreativitet og nyde rene, smukke skriveoplevelser med Parker.

Del via:

Fortsæt med at læse

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form