Logo Lyreco

Med en OXFORD notesbog kan du takke dem, der hjalp med at gøre din virksomhed til en succes.

Del via:
Oxford

Uanset, om du køber julegaver til dine kunder eller medarbejdere, vil du have, at gaven er mindeværdig og gør det rette indtryk. Både kunder og medarbejdere er en stor del af din virksomheds succeshistorie, så du ønsker selvfølgelig, at de føler sig særlige. En gave er en fantastisk måde at vise din påskønnelse, så søg ikke længere, men vælg en OXFORD notesbog.

OXFORD tilbyder en bred vifte af kvalitets notesbøger med unikt papir, OPTIK PAPER®, som garanterer, at ingen blæk gå igennem, perfekt hvidhed, en silkeblød glathed, og god uigennemsigtighed. OXFORD produkter er udviklet og fremstillet ved hjælp af højkvalitets råvarer og efter meget krævende kvalitetsprocedurer.

OXFORD SIGNATURE notesbøger

Disse elegante og holdbare OXFORD SIGNATURE notesbøger er individuelt indpakket og fås i en bred vifte af farver og størrelser. Notesbøgerne ligger helt fladt, når de åbnes, har syede sider, en indre opbevaringslomme, og et matchende bånd og elastisk strop til at lukke dem forsvarligt.

OXFORD BEAUTY notesbøger

Hvis du tror, at moderne farver og perfekt finish går hånd i hånd med organisation og effektivitet, så er OXFORD BEAUTY serien designet til dig. OXFORD BEAUTY tilbyder en række notesbøger med uimodståeligt stilfuldt design, moderne farver og smarte funktioner, der hjælper dig med at være organiseret i enhver situation og styre flere projekter på samme tid.

At give en OXFORD notesbog til dine medarbejdere, er en fantastisk måde at hjælpe dem med at forblive organiseret under optakten til jul, når deres arbejdsbyrde kan være lidt mere krævende, eller som en måde at få en produktiv start på det nye år. Og glem ikke, at en OXFORD notesbog er robust og holdbar. Den bruges dagligt til notatskrivning og organisering og det betyder, at din kunde eller ansat vil få mange lejligheder til at huske, hvem de har modtaget gaven fra.

Del via:

Fortsæt med at læse

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form