Logo Lyreco

GLÆDELIG LEITZ JUL: Sofistikerede gaver til alle!

Del via:
Leitz

Vidste du, at tilgangen til at give julegaver er helt anderledes i Asien end i Europa? For eksempel giver man aldrig et ur i Kina, da det symboliserer, at tiden er ved at rinde ud. I stedet giver man ferskner, som er det traditionelle symbol på en høj levealder og evig ungdom. Men uanset hvor du bor, tilbyder Leitz elegante og smarte julegaver, der kan gives alle steder og glæde dine kolleger, familiemedlemmer og venner til jul!

Tip 1: Leitz Style notesbøger

Leitz Style notesbøger til notetagning i hverdagen i moderne design med et attraktivt blødt børstet look. Vælg en af de tidløse farvevarianter: Arktisk hvid, granatrød, celadon grøn, titan blå og satin sort. Specielle egenskaber hos Leitz's notesbøger sikrer optimal organisering af dine noter, f.eks. penneholder og sølvfarvet elastiklukning, der holder løse papirer sikkert på plads, selvklæbende notes-stakke og integrerede fleksible lommer på indersiden af omslaget, tekstilbogmærker og meget mere.

Tip 2: Leitz Complete højttaler

Lyt til din yndlingsmusik hvor som helst og når som helst med de stilfulde bærbare mini højttalere. De kobles let op mod en hvilken som helst enhed via trådlås Bluetooth teknologi eller jackstick indgangen. Complete Bluetooth mini højttaler - nu også i 4 slående WOW farver - er en særdeles anvendelig løsning, ideel til både personligt brug og til dine professionelle behov pga. den indbyggede mikrofon, som kan bruges til audiokonferencer eller håndfri opkald.

Tip 3: Leitz Complete opladere

Hold din smartphone og din tablet fuldt opladet! Leitz tilbyder et omfattende sortiment af premium opladere for at sikre, at du altid er online uanset hvor og hvornår du arbejder. Vælg den universale bærbare Leitz Complete USB oplader som den bedste mulighed på din julegaveliste. Omgående opladning til dine mobile enheder med 2 USB porte og kapacitet på 5000mAh.

Tip 4: Leitz Complete Smart Traveller rejsetasker

Leitz Complete Smart Traveller rejsetasker - endnu et Leitz tip til din julegave - er designet med øje for den moderne forretningsrejsendes høje forventninger. Taskerne er i høj kvalitet, letvægtsmateriale, rummelige og solide, og de er designet til effektiv organisering (f.eks. med skærmklud, netlommer og navneskilt). De passer sammen på kryds og tværs i sortimentet og overholder flyselskabernes mål for håndbagage.

Tip 5: Leitz Click & Store opbevaringsbokse

Hvad der end står på din gaveliste, vil dine julegaver se fantastiske ud, når de bliver lagt i Leitz Click & Store bokse. Med hjælp fra et sortiment af strålende farver, kan du gøre dine julegaver endnu mere festlige efter egen smag og sikre dig, at gaverne har et professionelt og friskt udseende. Det moderne design ser godt ud alle steder både på kontoret og i hjemmet!

Del via:

Fortsæt med at læse

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form