Logo Lyreco

Command™ - Slip kreativiteten løs til jul

Del via:
Command

Slip kreativiteten løs på dit hjemmekontor, skrivebord eller arbejdsplads denne jul med vores smarte Command™ klare kroge og monteringsstrips.

Velegnet til ophængning af festlige lys og andet pynt og ideelle til montering på malede vægge, lofter og møbler. Hvorfor ikke pynte op til jul i receptionsområdet med Command™ klare monteringsstrips og minikroge? Eller brug Command™ monteringsstrips til billeder til at lave et billedgalleri af dine kolleger eller deres familier.

Command™ monteringsstrips er velegnede til brug året rundt.

Til nytår lanceres Command™ monteringsstrips, som er lette at fjerne uden at efterlade mærker eller ødelægge overfladen. Klar til en ny, frisk start på 2017..

Command™ - ophængning uden brug af værktøj - fjernes uden at efterlade spor

Glemt alt om søm, skruer m.v. - Command™ kroge og monteringsstrips fås i mange forskellige størrelser, designs og materialer, så du hurtigt og let kan indrette dit kontor!

Takket være den revolutionerende Command™ tape klæber Command™ monteringsstrips usædvanligt godt på næsten alle overflader, inklusiv malede overflader, træ, fliser m.v. Efterlader overfladen ren – uden huller, mærker, limrester eller pletter. Command™ monteringsstrips fås både til midlertidige og permanent montering, alt efter dit behov, så du kan friske kontoret op med ophængning af materiale lige så ofte, du vil. Ideelt til højtider og pynt eller for at få et mere organiseret og ryddeligt kontor.

Udsmykning af kontoret med praktiske løsninger fra Command™.

Picture hanging

General purpose

Organise

Cord bundler

Kitchen

Decorative

Del via:

Fortsæt med at læse

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form