Logo Lyreco

Vær sikker på, at dine dokumenter skiller sig ud fra mængden

Del via:
  • Gbc

Teknikker til dokumentbehandling, som fx laminering eller indbinding, anses generelt for at være en god måde at forvandle en stak papirer til brochurer eller plakater, der ser både præsentable og professionelle ud. Folk, der ikke kender til den specifikke maskine, tror ofte, at efterbehandling af dokumenter er en tidskrævende og kompleks proces. Faktisk kan et enkelt indbundet og lamineret dokument gøre en kæmpe forskel. 

Professionel præsentation af oplysninger
Selv i vores digitale tidsalder spiller håndgribelige dokumenter stadig en betydelig rolle. Når du præsenterer oplysninger til et møde, vil en trykt brochure, uanset branchen, altid give et godt førstehåndsindtryk. I kreative bureauer vil det at dele indbundne og laminerede kopier ud under en større præsentation både give et professionelt indtryk, en konkurrencefordel og ikke mindst styrke brandet. I finansielle virksomheder er uddeling af kopier under en præsentation afgørende, da det giver kunderne mulighed for at se nærmere på de omtalte diagrammer og grafer. I advokatfirmaer er laminerings- og indbindingsmaskiner nødvendige værktøjer med henblik på præsentation af sagsakter eller beskyttelse af vigtige dokumenter, der skal arkiveres. 

GBC's checkliste til dokumentbehandling 
Nu hvor vi ved, hvorfor det er værd at bruge ekstra tid på at sikre sig, at dine dokumenter ser præsentable og professionelle ud, giver vi dig her en praktisk checkliste over ting, du skal huske, når du behandler et trykt dokument: 

·  Hvad skal dokumentet bruges til?
Dokumentets formål vil typisk afgøre, hvilken type laminering eller indbinding, der er nødvendig. Overvej desuden også, hvor længe dokumentet skal holde.

·  Hvilken type indbinding er der behov for?
Hvis det dokument, der skal indbindes, fordrer sikkerhedsforanstaltninger, som fx forslag eller virksomhedens sagsdokumenter, er wirespiraler det bedste indbindingsmateriale. I undervisningsmiljøer er en kamindbindingsmaskine det bedste valg, da den er yderst omkostningseffektiv og er en hurtig og nem måde at binde store mængder ind på.

·  Hvilken lamineringsmaskine passer bedst til dokumentet?
Lommelamineringsmaskiner er et perfekt valg til at give skoleprojekter og kunsthåndværker en pæn overfladebehandling, mens en rullelamineringsmaskine er bedre egnet i professionelle miljøer med henblik på at opnå præsentable dokumenter på kort tid. Brugsfrekvensen afgør, om du har brug for en lille eller en stor lamineringsmaskine.

·  Behøver dokumentet en sidste afpudsning?
Når du har forvandlet dit dokumentet, skal du huske at efterse alle siderne en sidste gang for at sikre, at der ikke er nogen fejl eller mangler. Husk at trimme siderne med en saks eller en skæremaskine for at sikre, at alle sider er ensartede.

I 2017 fejrer GBC sit 70 års jubilæum. Siden 1947 har GBC leveret banebrydende løsninger inden for dokumentbehandling til mange forskellige brancher. GBC sikrer, at alle forretninger har de værktøjer, der er nødvendige for at fremstille professionelle og præsentable uddelingskopier og hjælper dermed virksomheder verden over med at imponere i forbindelse med møde- og virksomhedspræsentationer.Få mere at vide om GBC, og find de bedste indbindings- og lamineringsmaskiner til din arbejdsplads på vores hjemmeside eller ved at følge @gbceurope på Twitter.

Del via:

Fortsæt med at læse

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form