Logo Lyreco

Leitz iLam: Perfekt laminering. Uanset hvordan do gør.

Del via:
Leitz

Uanset hvad du vælger at laminere - så er den perfekte laminering til at klare dine opgaver her. Takket være Leitz's iLAM lamineringsmaskiner kan du forvente problemfri laminering med fremragende resultater, uden risiko for lommestop og for at ødelægge lamineringsmaskinen. Alle lamineringsmaskinerne er nemme at anvende uden komplicerede indstillinger. Hurtig opvarmningstid, høj kvalitet og hurtig laminering hjælper til at øge din produktivitet.

iLAM touch serien

Leitz's iLAM touch serien sætter nye standarder indenfor laminering. Det er fuld automatisk high speed kvalitets lamineringsmaskiner med unik sensorteknologi, der genkender tykkelsen på lommen og automatisk vælger den optimale hastighed. De laminerer lommer fra 80 til 250 micron, bruger kun et enkelt minut på at varme op, og med A3 turbo S modellen kan du laminere et A4 dokument (i en 80 micron lomme) på blot 10 sekunder! Derudover har de auto tilbageløbsfunktion, der forhindrer, at dokumentet sætter sig fast. Alt i alt perfekt til intensivt professionelt brug. Alt du behøver at vide er tænd og sluk!

iLAM Office serien

Leitz's iLAM Office lamineringsmaskiner leverer professionelle resultater og er udført i elegant slankt design. De bruger kun et enkelt minut på at varme op og giver dig high-speed laminering lige ved hånden - laminering af en A4 side (i 80 micron lomme) tager kun 45 sekunder. De kan tage lommer fra 80 til 125 micron og behøver ingen komplicerede indstillinger. iLAM Office sortimentet er ideelt til alle, der ikke laminerer dagligt men regelmæssigt og har professionelle behov.

iLAM Home Office serien

Leitz's iLAM Home Office serien lyser op på arbejdspladsen og er perfekt til hjemmekontoret. Den leveres i fire slående WOW farver - så du kan finde det perfekte match til din unikke stil og indretningens farvesammentsætning. Desuden er Home Office lamineringsmaskinerne alsidige og ideelle til dine forretningsbehov og til privat anvendelse, De varmer op på blot tre minutter og laminerer lommer fra 80 til 125 micron.

iLAM lommer med UDT

Superkvalitet iLAM lommer med UDT (Unique Direction Technology) er det perfekte match til Leitz iLAM lamineringsmaskinerne og løser to traditionelle lamineringsproblemer: Forkert indføringsretning af lommer i lamineringsmaskinen og forkert indstilling af temperaturen. De varemærkeregistrerede pile på Leitz's iLAM lommer viser korrekt indføringsretning, og de forsvinder efter laminering ved korrekt temperatur. Altid nemme at bruge og med perfekt resultat!

Del via:

Fortsæt med at læse

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form