Logo Lyreco

Små ting, du kan gøre for at øge effektiviteten på arbejdspladsen

Del via:

Uanset hvilken branche du arbejder i, er stress næsten uundgåeligt fra tid til anden. Det gælder uanset om der er pres på for at nå en deadline, for at få nye kunder eller for blot at komme igennem et bjerg af opgaver i løbet af ugen. Hvis I bliver mere effektive, kan det afhjælpe denne stress, så vi har opstillet et par ting, som du og dine medarbejdere kan gøre for at skabe et mere effektivt kontormiljø.

tabel, indendørs, møbler, moderne, ingen person, værelse, familie, skrivebord, inde, business, papir, stol, office, træ, house, moderne, lejlighed, laptop, tom, sæde

Bliv mere organiseret

Et travlt og rodet miljø er automatisk et mere stressende sted at være. Så hvis du har tilfældige papirer, kasser og dokumenter på alle tilgængelige overflader, skaber det en følelse af kaos, og det gør det vanskeligere at finde specifikke oplysninger.

Start med en tilbundsgående gennemgang af de dokumenter, du opbevarer, og brug kontorets makulator til at destruere dem, der ikke er nødvendige i trykte eksemplarer. Invester i nye arkiverings- og opbevaringssystemer, og gør det hele meget mere organiseret. Husk at tænke over, hvilken visuel effekt arkiveringsprodukterne vil have på kontormiljøet, for du har også mulighed for at gøre din plads mere personlig, så det er rarere at arbejde der.

Du kan hjælpe dine kolleger med at holde deres egne arbejdsborde mere ryddelige, lettere at arbejde ved og pænere at se på ved at tilbyde kontortilbehør såsom CepPro Gloss-papirbakker og andre farverige mapper og ringbind.

Sørg for, at de rigtige værktøjer er til rådighed

Tid brugt på at lede efter kuglepenne, papir eller notesbøger er ikke bare frustrerende, det er også meget ineffektivt, så du bør bede nogen tage ansvaret for, at skabet med kontorartikler altid er velforsynet med papir, penne og blæk.

Papir og penne af god kvalitet vil også være mere tilfredsstillende at bruge for medarbejderne - og hvis du også kan investere i nogle kontorartikler med et personligt præg, kan det hjælpe medarbejderne til at føle, at deres bidrag er mere værdsat.

Et godt udbud af mindre, men stadig vigtige artikler som f.eks. Post-it-blokke, er afgørende, hvis du virkelig forsøger at maksimere effektiviteten.

Reorganiser kontoret

Kontorets indretning kan også påvirke effektiviteten. Bare det at placere medarbejdere, som arbejder sammen regelmæssigt, tæt på hinanden kan være en enkel måde til at gøre arbejdsgangen nemmere for alle. Man har også fundet ud af, at et lysere og mere åbnet miljø kan forbedre medarbejdernes humør og øge produktiviteten - så sørg for, at persiennerne er helt åbne i løbet af dagen. 

Små ting, store resultater

Selv tilsyneladende ubetydelige ting som at tilbyde gratis te og kaffe eller frugt til medarbejderne kan virkelig hæve moralen og vise, at du bekymrer dig om deres velfærd. 

Så er det ikke på tide, at du tænker seriøst over, hvordan du kan gøre dit kontor til en mere effektiv arbejdsplads, især fordi det er en investering, der garanterer resultater næsten med det samme?

Del via:

Fortsæt med at læse

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form