Logo Lyreco

Små forandringer kan gøre en stor forskel – få styr på din tid med MultiCopy

Del via:
Multicopy

Uanset hvad du gør, er der kun 24 timer i et døgn. Hvorfor kan nogle mennesker udrette meget mere end andre?  Hvorfor bliver nogle kolleger altid mere stressede end andre?   Svaret findes i ordentlig tidsstyring.

Nogle arbejder bare på en smartere måde og får klaret mere på mindre tid.  Brug en halv time på at tænke over, hvordan du bedre kan styre din tid. Er der noget i din daglige rutine, du kan ændre med det samme? 

Du behøver ikke foretage store ændringer. Små ændringer i den daglige rutine kan gøre en kæmpestor forskel. Tænk over det: Hvis du kan spare fem minutter på vej til arbejde ved at køre hjemmefra 10 minutter tidligere for at undgå trafikken og gå hjem 10 minutter tidligere, har du sparet 50 minutter i bilen om ugen og næsten 40 timer om året.  Eller prøv at lave en liste over 10 ting, du skal have klaret på en dag. Du vil opdage, at planlægning af din tid hjælper dig med at nå dine mål. "Lidt efter lidt, bliver lidt til meget."

Vi har tænkt over din tid under udviklingen af MultiCopy.  Det forebygger virkelig stress og sparer tid på kontoret. Papiret er blevet produceret ensartet på den samme maskine i tæt på 40 år, og for at være sikker på, det ikke forårsager papirstop på din printer på grund af støv, har vi støvsuget hvert enkelt ark. Og for at sikre, dine udskrifter er perfekte med det samme, er MultiCopy blevet ColorLok-certificerede, hvilket sikrer, at blækket tørrer med det samme, og at dine udskrifter er professionelle og skarpe.  

Så hvis du ikke allerede arbejder med MultiCopy, så foretag en lille ændring, der kan gøre en stor forskel. Får styr på din tid med MultiCopy.

indendørs, kaffe, sidde, internet, computer, voksen, office, kvinde, laptop, afslapning, papir, teknologi, familie, vindue, mand, business, wireless, Kaffekop, moderne, dawn
Business, illustration, ingen person, papir, finansiering, boks, square, rigdom, glaseret, isoleret, shopping, vandrette, symbol, opsparing, penge, merchandise, succes, form, container, held
Del via:
Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form