Logo Lyreco

Sådan vil coronavirus stimulere en ny måde at arbejde på

Del via:

Efterhånden som samfund i hele verden lukker op efter nedlukning, skal virksomhedslederne nøje overveje, hvilken arbejdsplads de kalder deres medarbejdere tilbage til. De fleste arbejdspladser er ikke bygget til at holde afstand og har ikke faciliteter til at opretholde den nye strikse personlige hygiejne, der kræves i denne nye situation. Den nye arbejdsplads kræver tilpasning og genopfindelse. Som din betroede guide kan Staples gennemgå reglerne i  vores etablerede arbejdspladskoncept: Jeres  omfattende kontorløsning, som sikrer, at din virksomhed er klar til den nye måde at arbejde på.

Sørg for, at WorkSPACE er åbent og behageligt

I årevis har kontorer søgt at være fleksible, åbne og samarbejdsorienterede. Nu tvinger påbuddet os at holde afstand, virksomhederne til at omlægge gulvudnyttelsen i e t rum, der minder os om de små arbejdsbåse fra sidste århundrede. "At vende tilbage til arbejdet handler ikke kun om ny indretning og rengøringslister. Folk skal være trygge og føle sig godt tilpas i deres nye arbejdsmiljø. Dette kan løses med rene og moderne løsninger", siger Ewout Paulusma, European Category Manager hos Staples Solutions. Staples' professionelle team af arbejdspladsdesignere kan hjælpe dig med at tilpasse dit arbejdsområde, så det holder dine medarbejdere så sikre og trygge som muligt, mens I overholder de nyeste retningslinjer.

En fuldstændig steril arbejdsplads er hverken praktisk eller realistisk. Derfor er regelmæssig rengøring nødvendig. Behovet for at justere rengøringshyppigheden er afgørende for at bekæmpe infektion. For at gøre det nemmere at holde rent skal virksomheder overveje at opsætte renseservietter og -spray ved hvert skrivebord og forsyne medarbejderne med skriveunderlag, der kan smides ud – især ved skriveborde, der bruges af flere personer. Vi har desuden erfaring med , at det opfattes meget positivt at udstyre hver medarbejder med et personligt hygiejnesæt, da det giver en følelse af kontrol over ens eget arbejdsmiljø.

Alle organisationer skal uddanne deres medarbejdere i den adfærdsændring, der er nødvendig i dette nye, ukendte arbejdsliv, de er vendt tilbage til. De kan ikke længere prikke deres kollega på skulderen for at få hjælp. Diskret og tydelig skiltning og visuelle tegn kan gøre den rette afstand mellem kolleger tydelig for alle. Gennemsigtige løsninger som f.eks. beskyttelsesskærme af akryl på skriveborde, hængende fra loftet eller sat på skærme giver et sikkert miljø, uden at blokere udsynet fra kollegaer.

Rent bord

En grundig rengøring og oprydning lyder måske indlysende, men det er blot det første sted at starte. Førende kontorkonsulenter har længe formidlet fordelene ved en smidig, moderne arbejdsplads og tror på, at fjernelse af rod kan hjælpe dig med at spare tid og penge. Dette er nok det vigtigste argument af alle – oprydning af arbejdsområdet gør det nemmere at rengøre og giver mindre overflader, hvor infektioner kan opholde sig. Vi lærer alle vigtige ting om god hygiejne.

Er du nysgerrig efter at vide, om dit kontor tager de rigtige forholdsregler, før du vender tilbage til arbejdet? Kontakt din Account Manager, og start samtalen.

Se produkter

Del via:

Fortsæt med at læse

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form