Logo Lyreco

Oxford notesbøger. Få en god start på din arbejdsdag

Del via:
Hamelin

Det er tid til at vende tilbage til kontoret, og uanset om du ønsker at få organiseret din arbejdsplads eller gøre den sjovere, så har Staples alle de Oxford notesbøger, som du har brug for.

 

OXFORD INTERNATIONAL - DIN MEST VÆRDIFULDE FORRETNINGSPARTNER

Ledere med krævende livsstil har brug for en notesbog, der lader dem få arbejdet gjort hurtigt og effektivt. Det er derfor, Oxford har skabt International, en række alle-i-en løsninger designet til specifikke behov for direktører og ledende medarbejdere.

ACTIVEBOOK har en lang holdbarhed takket være dens slidstærke omslag. Notater og dokumenter kan gemmes i A4+ lommen. Den flytbare fordeler markerer den første rene side.

MEETINGBOOK. En patenteret løsning for at sikre, at du ankommer velforberedt til møder. Løse notater eller dokumenter kan gemmes i 3-flaps-arkivet med elastik.

ORGANISERBOOK. Et 6-delt sorteringsarkiv holder dine dokumenter organiseret, og en 3-flapsmappe med elastik giver ekstra sikkerhed til opbevaring af løse papirer.

OXFORD OFFICE MY COLOURS - TILFØJ ET STÆNK AF FARVE TIL KONTORET

 Organiseringen kan hjælpe dig med at føle dig mere forberedt og med fuld kontrol over tingene. Med My Colours kan du organisere og tilføje nogle farver til dit kontor, og gøre din hverdag mere meningsfuld og fornøjelig.

Office My Colours

Office My Colours notesbøger er lavet af gennemsigtig polypropylen og giver dig en fremragende værdi for pengene. Ikke alene ser de godt ud, men de kan også tåle at blive brugt. Som alle Oxford notesbøger indeholder de også eksklusivt optisk ekstrahvidt papir på 90 g og en løs lineal til at markere din første rene side.

New - Oxford smart charts

Få mere ud af dine møder, og lav sammendrag efter afslutningen af mødet. Håndskrevne noter kan nu problemfrit konverteres til digitale filer med Oxfords nye app-ready Smart Charts flipover refillblokke og PowerChart appen. Tag blot et billede af dine noter med en mobilenhed. Gem som PDF og del. Det er så let som at tælle … 1, 2, 3.

Del via:

Fortsæt med at læse

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form