Logo Lyreco

OXFORD International, den ideelle forretningspartner for organiserede chefer og ledere

Del via:
  • Oxford

Chefer med en krævende livsstil har brug for en notesbog, der hjælper dem med få arbejdet gjort hurtigt og effektivt. Derfor har Oxford skabt International, en række alle-i-en effektive løsninger, designet med chefers og lederes specifikke behov i tankerne.

Jobs med en intensiv rejseaktivitet medfører fravær fra kontoret. International notesbøgerne er lette og slidstærke, perfekte til forretningsrejsende. Uanset hvor intense tingene bliver, vil dine ledere altid fremstå med et professionelt image.

Struktur og disciplin er vigtige træk for en krævende chef. Alle aspekter af International er designet til at give dine ledere frihed til at arbejde og holde sig organiseret, når som helst og hvor som helst. International er mere end bare almindelige notesbøger. De repræsenterer en enestående løsning til opbevaring af dokumenter og er udstyret med linierede sider for at sikre, at dine notater altid er velorganiserede.

Internationals eksklusive organiseringsstil er designet til at organisere og strukturere notatskrivning med en overskrift med mødets titel eller emne, samt ligeledes med plads til dato og dobbelte marginer for at kunne markere med prikker eller angive handlinger, der skal uddelegeres. Activebook og Filingbook har begge en dokumentlomme til opbevaring af løse dokumenter, imens Meetingbook og Organiserbook har en indbygget tredelt mappe til sikker opbevaring og transport af dokumenter.

ACTIVEBOOK
Dine ledere er altid på farten, og de har brug for en notesbog, der er lige så fleksibel, som de selv er.

Activebook har en lang levetid takket være dens slidstærke omslag. Notater og dokumenter kan gemmes i opbevaringslommen. Den flytbare opdeler markerer den første ubrugte side.

FILINGBOOK
At arbejde i projekt-mode er ensbetydende med at holde styr på mange forskellige emner samtidigt. Filingbook har sider med farvekoder og 3 flytbare opdelere, for at holde notater fra forskellige projekter adskilt. Den faste opdeler foran på bogen kan også benyttes til dokumentopbevaring.

MEETINGBOOK
Succesfulde møder er resultatet af en omhyggelig forberedelse og planlægning.

Meetingbook tilbyder en patenteret løsning, der sikrer, at dine ledere altid møder velforberedt til deres møder. Løse notater eller dokumenter kan opbevares i den tredelte mappe. De elastiske remme sikrer, at indholdet fastholdes under transport.

ORGANISERBOOK
Organisation er et af de vigtigste træk for en effektiv chef.

Organiserbook har to hovedfunktioner: Sortering og opbevaring. Et seksdelt sorteringsarkiv holder styr på dine dokumenter, og en tredelt mappe med elastikker giver en ekstra sikkerhed til opbevaring af løse papirer.

NOTEBOOK CONNECT
Har du aldrig drømt om at kunne kombinere enkelheden af håndskrevne notater med den digitale verden for at kunne arbejde mere effektivt? International Notebook Connect er den første forretningsnotesbog, der kan downloades på din smartphone.

Kompatibel med SCRIBZEE, giver OXFORDs nye smartphone app dig muligheden for at bruge dine notater uden begrænsning. Notebook Connect er den perfekte notesbog, hvis du stadig foretrækker at tage notater i hånden, men samtidigt gerne vil udnytte det digitale netværk til at organisere, søge og berige dine notater ved at bruge din smartphone når som helst.

Download SCRIBZEE gratis gennem App Store eller Google Play. Appen er flersproget og registrerer automatisk sprogindstillingerne på din smartphone.

SCRIBZEE er et højtydende notatsstyringsprogram, der kombinerer smartphoneteknologi med fire hjørnemærker påtrykt siderne i Notebook Connect. Denne virkningsfulde og effektive teknologi er udviklet og patenteret af OXFORDs ingeniører.

SCRIBZEE udarbejder automatisk digitale scanninger med en høj kvalitet af dine håndskrevne notater ved at læse de mærker, der definerer sidens kant og forbedrer billedet ved at korrigere perspektivet og kontrasten automatisk. Resultatet er en tydelig, klar, og let læselig digital kopi af dine notater, som du kan revidere eller endda udskrive.

Scan, gem og arkiver din mødereferater, notater eller huskelister i den sikre OXFORD-Cloud opbevaringsløsning. Du kan få adgang til dem når som helst, uanset hvor du er og fra alle dine tilsluttede enheder.

Med SCRIBZEE kan du organisere, omorganisere og redigere dine notater. Start med at oprette mapper for at arkivere hvert enkelt notat efter det vedkommende emne. Funktionen "Edit” giver dig mulighed for at omorganisere siderne fra forskellige notater, ændre rækkefølgen af siderne eller oprette en virtuel notesbog, der indeholder notater fra et projekt eller emne. Du kan også berige dine notater med billeder fra dit smartphone kamera.

Hvis du har brug for at dele dine notater, kan du nemt gøre dette med SCRIBZEE, enten via e-mail, gennem de sociale netværker eller ved hjælp af andre kommunikationsmuligheder på din smartphone, såsom Evernote-produktivitetsappen. SCRIBZEE giver dig også mulighed for at hente dine notater hurtigt og nemt ved at indtaste søgeord, så du ikke længere spilder tid på at skulle kigge tilbage i din papirnotesbog for at finde dine notater.

Så hvis fastsættelse af klare mål og ambitiøse udfordringer er naturligt for dig, så er International serien den ideelle samarbejdspartner til at hjælpe dig med at nå dine mål. Hver dag præsenterer nye udfordringer for din virksomhed, som kræver det bedste af dig, så sørg for at vælge de rigtige værktøjer, der muliggør et velfungerende arbejde.

Del via:

Fortsæt med at læse

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form