Logo Lyreco

Organiser dig med Leitz ICON innovative løsninger og vind 2016 kapløbet!

Del via:
Leitz-icon

Er du klar til succes i 2016 kapløbet? EU-undersøgelser viser, at det ofte er småting, der påvirker en organisation og forårsager mest irritation - særligt det at løse opgaver med gammeldags værktøjer og udstyr. Samarbejdende arbejdsmiljøer med fleksible teams og forretning på farten er ting, der knap nok eksisterede for ti år siden. Hvordan klarer dit kontorudstyr sig til den moderne verden?

Leitz Icon: En maskine til dine label-behov!

Leitz Icon er en label printer genopfundet til det 21. århundrede, som klarer dine forskellige label-behov.

 

Leitz Icon Smart trådløs label printer laver papir og plast etiketter i mange længder og størrelser. Fra små etiketter, der er trykt med høj hastighed (200 etiketter pr minut) op til banner størrelse (2,7 m), den skærer til i ønsket størrelse og kan styres fra flere enheder ved hjælp af Leitz Icon app. Intelligente kassetter viser, hvilken type tape, der anvendes, og hvor meget der er tilbage. Du kan også bruge den på farten, da Icon er fuldt mobil med en batteripakke, der holder op til 12 timer eller 1200 etiketter. 

Den bærbare Leitz Icon - print enhver label, hvor som helst!

teknologi, vandret, business, voksen, folk, computer, indendørs, kommunikation, internet, mand, office, internetforbindelse, laptop, kvinde, papir, dokument, skrivebord, forberedelse, service, illustration
Del via:
Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form