Logo Lyreco

Orden på kontoret – orden i hovedet

Del via:
  • Edding

Små tiltag er med til at gøre arbejdsdagen mere effektiv og målrettet. Vi har samlet nogle vigtige tips til dig.

Princippet bag en god organisation er at etablere grundlaget for strukturerede arbejdsprocesser
Ethvert godt projekt trues af uorden og dårlig ledelse. Denne trussel lurer ved receptionen og hele vejen op på ledelsesniveau. Ved at foretage små ændringer af din arbejdsstation og af dine skriveredskaber kan du begynde processen med at opnå mere struktur og effektivitet. 

Dette gælder også, når du skal anskaffe kontorartikler. Effektiv planlægning, bestilling og levering af indkøbte varer kan forbedre din forretning markant og give en reel konkurrencefordel i det lange løb.

Det er nødvendigt med visse former for hjælpemidler for at udføre forskellige former for kontorarbejde effektivt. Medarbejderne bør være tilstrækkeligt forsynet med kontorartikler, så de ikke skal rundt og låne, hvilket har indvirkning på produktiviteten. 

Arkivering og indeksering, dokumenthåndtering og referatskrivning er områder, hvor edding kommer til undsætning og giver løsninger. I over 55 år har edding tilbudt masser af skriveredskaber og penne – ideelle til at opfylde alles mål og opgradere arbejdspladsen.

Læs vores tip, og find ud af, hvordan edding kan forenkle dine medarbejderes arbejdsgange og forbedre deres præstationer. 

Til et møde er et enkelt referat rigeligt
På nutidens arbejdspladser er evnen til at formidle effektivt, uddanne og informere afgørende for at bevare en forretning med vind i sejlene. Men virksomhedsledere opfatter mere end 67 % af et møde som spildtid. 

En forklaring på dette overraskende store tal kan være, at folk på møder taler i munden på hinanden. Det resulterer ofte i, at mødedeltagerne drager forskellige konklusioner ud fra samme samtale. Hvis du så senere sammenligner deltagernes referater, kan du få det indtryk, at de har deltaget i forskellige møder. 

Vores løsning: Lad deltagerne opsummere de vigtigste punkter på et whiteboard eller en flipover med edding 360/363 whiteboardpen og edding 380 flipover-pen. Som opfølgning kan du give deltagerne digital adgang til billeddokumentation af konklusionerne.

Fordelene for dine kolleger: 

• Mere effektive og tilfredsstillende møder
• Standarddokumentation af konklusionerne 
• Bedre holdånd

Glemte du at sætte propperne på pennene? Med cap off-blæk fra edding virker vores penne stadig – selv efter nogle dage uden prop på! Med deres integrerede lommeklemme er de altid inden for rækkevidde – klar til brug ved såvel spontane som planlagte møder!

Bare skriv, hvad der er i
Der er utroligt mange notater og referater på alle kontorer. Selvom kontorer er blevet mere digitale i dag, er der stadig masser af udskrifter og kopier. Vidste du, at på mange kontorer kan omkring 20 % af disse udskrifter og kopier ikke genfindes på grund af dårlig mærkning og opbevaring?   Hvis du leder efter noget i bare 15 minutter om dagen, fører det ved en timeløn på 50 EUR til et tab på 2.500 EUR om året pr. medarbejder. For at undgå at blive begravet i bjerge af papirarbejde og bruge mindre tid på at lede giver det god mening at forbedre dokumenthåndteringen. Sæt mærkesedler på dokumentmapper i henhold til emne og dato med de permanente penne 2000C, 400 og 25 EcoLine fra edding. Det giver et bedre overblik, og du kan nemt finde dine dokumenter igen. De er hurtigttørrende, lysægte og slidstærke – helt ideelle til at skabe orden på selv det mest rodede skrivebord!

Farvede toner
Det er ikke altid, at du har tid til at skrive detaljerede bemærkninger om artikler eller dokumenter. Lav farvede markeringer for at hjælpe dig med at strukturere en tekst. Skriv korte noter i margenen for at opsummere de vigtigste pointer og gøre det nemmere at huske dem. Vores tip: Hvis du skal understrege flere fakta, kan du benytte forskellige farver og farvekode dem perfekt med overstregningspennene 345 og 24 EcoLine fra edding. Mindst 90 % af proppen og cylinderen på edding 24 er fremstillet af fornybare ressourcer, så ved at købe grønne kontorartikler kan du vise, at du tager hensyn til miljøet. 

Så hav en struktureret tilgang til arbejdet, og stol på de pålidelige og holdbare produkter fra edding. Når du først har oplevet den kvalitet, som edding tilbyder, vil du aldrig se tilbage.

Del via:

Fortsæt med at læse

Kontakt
close

Ring til os

Du kan ringe til en Staples-medarbejder på følgende nummer:

(+45) 70 130 131

Du kan også udfylde nedenstående formular, hvorefter en af vores repræsentanter vil kontakte dig snarest

Get help DK

Form